VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DEN VACKRA HÖSTEN

Hösten deluxe är här och jag ääälskar de brinnande färgerna, som finns alldeles för kort tid. Det vackra därefter är ju adventstiden och allt mysigt som den innebär med ljus, glitter och juldekorationer. Tiden där emellan tycker jag känns rätt grå och trist. Det ska bli SÅ mysigt med första julen i nya huset! Även om vi ligger efter den initiala planeringen pga valet att prioritera gym/bastu/tvättstuga och nu senast tänka om lite kring sovrummen hehe (= risk för världens renoveringskaos kring julen).


8D64B254-78AB-4C83-BB47-68A523654F78

Hur vackert?! ???


F3E52414-8126-4E02-85DB-4DB58EDDCC31

Och hur fort går inte åren?! I över sju år har vi delat med- och motgångar nu. Mest glada och roliga stunder men såklart också en del jobbiga och prövande. Både och har stärkt vår relation. Med tanke på allt vi hunnit med under våra sju år känns det som att 17 år skulle matcha listan över saker vi hunnit med bättre haha.


Höstlov har vi här den här veckan också! Eller läslov heter det tydligen fick jag till mig i ett veckobrev från skolan? Jag ska ta ut en del flex och ha en soft och skön vecka med barnen (och Mange som är sjuk).Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna