VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

WOW

Alltså det är ju bara för häftigt att ha en vän som inte bara släppt en låt utan nu också en musikvideo. Spana in och följ henne på instagram (diinaofficiell) för att fortsätta följa hennes resa, det skulle göra även mig glad, att vi tillsammans kan stötta henne ?

 


Vi njuter verkligen av långhelg här hemma. Att ha helg i dagarna tre tillsammans och sen jobba fyra dagar känns som ett vinnande koncept hehe. Vi ska ha det så här fram till jul i alla fall, sen får vi se. I slutändan handlar det rent krasst om pengar, för vi behöver en hel del av den varan till renoveringen. Samtidigt är ju tid mer värdefullt än pengar när det kommer barnen men också tid till renoveringen till viss del eftersom vi gör och kommer göra nästan allt själva. Men vi får se som sagt, en lååång semester blir det nästa sommar i alla fall, då taket ska läggas om, huset målas om osv osv. But first things first, en höst med mycket tid tillsammans!


F40F0893-0478-4D1D-94EF-A9EDAFF300D0

Och en sak är säker… Livet med katt är lite roligare! Vi älskar vår Zorro så himla mycket, världens snällaste pälskling.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna