VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

GYM/BASTU/TVÄTTSTUGA

1EF26A30-0688-4B2E-8C20-E497771C4CB6

Friday, friyeay!! Från och med idag är både jag och Mange föräldralediga på fredagar, så nu har vi många långhelger framöver. Lyxigt att få vara föräldralediga tillsammans fast våra ”små” är så stora som 4,5 och 5,5 år nu. En fördel med att få två barn på en föräldraledighet haha, föräldradagarna räcker länge. Att vara mamma är det absolut bästa jag vet, och också det svåraste. Men att ge tid, kärlek och få vara den som lär dom att vara snälla mot sig själva och andra, det är ta mig tusan det som gör mig lyckligast i hela världen.


6A68BCB8-B971-4E33-987B-420913871623

42981D18-9457-4E3A-BB59-35955392DADE

Projekt gym/bastu/tvättstuga är verkligen i full gång och det kommer bli så bra!! Idag har Mange lagt klinker i bastu och tvättdelen. Sen kommer det vara en matta i gymdelen, där jag står och fotar. Där fönstret är nu, där ska det bli en altandörr och utanför ett trädäck med utedusch och en badtunna. Lite gym och relaxavdelning alltså, med en tvättstuga mitt i allt haha.


Hoppas du har bästa helgen framför dig! ?



Kommentarer


  1. Linda 24 november, 2020 on 14:11 Svara

    Jag måste bara fråga visst hade ni skadedjur i garderoben i radhuset?
    Vad var det för något, har nämligen fått pälsänglar hör hemma och vill minnas att du fick bort era fort men det kanske var någon annan sort? Kram

    • Evelina 25 november, 2020 on 09:16 Svara

      Ohhh hemska minnen ?? vi hade silverfiskar i HELA HUSET, till och med i sängen en period ?? vi tog kontakt med Anticimex genom försäkringsbolaget. De sanerade, och vi underhöll det med något spray ett tag… så det försvann så gott som, någon enstaka ibland typ o badrummet sen (vilket ju är mer normalt)… Lycka till!!! Hoppas att ni också blir av med ”skiten” ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna