VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN LITEN SJUKIS

Vi har en liten sjukis i vårt hus, Idun vaknade genomförkyld men det var inte helt oväntat eftersom hon inte kändes helt hundra igår kväll. Jag fick också ont i halsen igår, så kontoret idag var ju inget alternativ. Tur då att det passade att ”vobba”, med mycket skrivande på to-do-listan och en liten tjej som kan underhålla sig själv långa stunder i taget. Har fått massa gjort! Fast det var tur att Aston ville till förskolan i alla fall, det hade nog varit tveksam arbetsmiljö om båda varit hemma.


8F7330EF-0057-42C8-89E5-9E5D91A45020

Imorgon blir en till skrivdag om omständigheterna tillåter. Skönt att kunna ta det lite som det kommer men ändå känna att möjligheten till att arbeta hemma finns. Får se om jag kan få en tid för Coronatest imorgon med, tydligen är det så många som vill testa nu att man måste ha haft symptom i ett dygn innan de testar.


14834A69-70C5-48F1-944B-3A11050F33CB

Det går framåt med färgvalen här hemma, även om det inte går fort med renoveringen just nu haha. Men just färger tänker jag att det bara är bra att känna in liksom. I vårt sovrum står det mellan en mörkare varmgrå nyans (s6502-y) och en mörkare neutral grå (s7000-n). Svårt alltså! Gillar båda jättemycket och ska försöka tänka mig in i vilken av dessa två som skulle ge den där jag-vill-mysa-in-mig-i-sovrummet-känslan. Tur jag inte behöver bestämma mig nu, vårt sovrum är sist på tur av de fyra.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna