VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NY FAVORITLÅT!

Hjälp vilken intensiv arbetsvecka jag har haft, framför allt sedan i onsdags när det smällde till. Mycket vila har varit fokus i helgen. Vila, promenader och glada barn. Lite målning också, pågående projekt är gym/bastu/tvättstuga. Kommer bli bästa quick fixet!! Vi måste verkligen ha tillbaka vårt gym, våra kroppar och knoppar behöver få träna för att orka med vardag och renovering. Idag gjorde vi en utflykt en dryg timme hemifrån också, långt ut i skogarna när vi hittade en annons med mexitegel för en billig peng. Det behöver vi till öppna spisen när vi öppnar upp till nock (den är bara klädd med tegel upp till taket och över taket men inte däremellan på vinden haha), och till ytterväggen när en altandörr ska sättas igen.


Åhh måste ju tipsa om min nya favoritlåt! Perfekt låt för t.ex träning, promenad eller tjejfesten. Låten släpptes i fredags och jag la till den till min träningslista D I R E K T när den släpptes på Spotify. Eller ja, på morgonen för jag var inte vaken vid midnatt hehe… Och det är inte vem som helst som sjunger utan en vän till mig! Hur coolt?! Dina är en riktig power woman som liksom har det där drivet i sig. Företagsam och ambitiös, en underbar mamma och vän (vacker som en dag är hon ju med) och framför allt – hon vågar följa sina drömmar. DET är något jag beundrar och imponeras av, människor som vågar.

 

 

25089C6E-A1A3-444D-B295-B8AB6465DAC4

I onsdags kikade jag in på hennes salong och fick lyssna på hela låten lite i förväg. Vi har inte setts på väldigt länge nu, och senaste gången var en snabbis på Willys för någon månad sedan så det var kul att catcha up lite. Fler låtar är på gång så följ henne på insta eller Spotify vet ja ??

 

Största kramen!

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna