VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FYRA SOVRUM & NIO FÄRGPROVER

Vilken BRA jobbdag jag har haft idag! Det var riktigt tufft att starta veckan igår för jag hade en fantastiskt bra långhelg tillsammans med barnen. Och hela familjen nästan hela söndagen. Även Elion var ledig i fredags pga studiedag och man kan säga att vi maxade helgen redan då. Ni vet när allt liksom bara blir sådär toppenbra och hela själen tankas på med kärlek? Så går var det tungt att gå till jobbet igår men inför idag har jag försökt att ladda för jag har väldigt mycket jag vill skriva undan och hade därför avsatt hemmajobb. Jag började med att kicka igång sinnet med en omväg hem från förskolan. Vi bor ju bara för vackert nära Vättern och eftersom jag ändå hade skrivdag hemma på schemat kände jag att jag ville investera i en morgonpromenad innan dess.


5491E8B1-6749-4C3B-ACF0-F4DD731EFCB2 BC8298F0-7BE3-4784-B2C6-280FA8B5EB0D 61136C42-4EF2-426B-B4AC-3B8BAE35B3FA

Det gjorde susen, tre utredningar hann jag färdigställa innan jag stämplade ut sen ??


Just nu känns det som att jag mest har NCS-koder i mitt huvud. Ja renovering för min del är ju mest det där ytliga, medan M fixar det som inte alltid syns. Men just nu är det färger. Idag var jag en sväng på Flügger och köpte nio (!) färgprover haha. Till alla fyra sovrummen på en gång. Fler lär det väl kanske bli men hoppas i alla fall det känns jackpot på något rum.


F3F22AC5-D913-4AC4-AE8C-E3C31CA51EC0

E9B3B107-BA7F-49BE-BD8D-49869F0884C2

Började ett första urval såhär, har haft färgprover på papper lite här och var i sovrummen hela helgen.

53CFB3B4-B4B9-47D9-8D67-DAB5E5EF5F45

Efter en stund på Flügger landade det i dessa färgprover. Någon grön eller blå nyans i Astons rum, någon rosa i Iduns, någon mörkare grå i Elions (samtliga efter önskemål på färg). I vårt sovrum lutar det en mörkare. Oavsett ska det bli SÅ skönt att slippa allt vita som vi haft i så många år nu. Kommer nog fortfarande vilja ha vitt i kök och hall sen tror jag, men sovrummen ska få vara ombonade och mysiga som det ju blir mer lite färg.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna