VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

13 HÖGINTENSIVA DAGAR

Wow, tiden bara rusar! Och det händer grejer! På två veckor har vi alltså skrivit på papper för ett nytt hus, tokrenoverat och tokrensat radhuset inför visning, haft visning och har fått bud. Vi har varit heeelt slut i helgen kan man säga haha, i 13 dagar höll vi på från morgon till sen kväll, runt 23 alla dagar. När vi båda var lediga hade vi faktiskt barnvakt i tre dagar och de dagarna jag har jobbat har jag fortsatt arbeta hemma efter jobbet, med paus för att natta de små. Mange tog ut semester många dagar, han har jobbat som snickare hemma. Och vad duktiga och tålmodiga våra barn har varit alltså! När allt det här är över ska vi fira riktigt ordentligt tillsammans. Men bara att ha fått mysa utan andra måsten i helgen har varit ljuvligt. Inget att måla, inget att städa, inget att bygga. Samtidigt har det varit ett kul projekt ändå, att göra vårt lilla radhus så fint det bara går till nästa familj som ska flytta hit.


  70f8c46c-6877-450d-9980-e81598d93200.jpg

10174f2e-339f-4dc5-a318-d92a4f978d3d.jpg

Den största förändringen inför visning var helt klart trädäcket på baksidan samt uppfräschning av uterummet. Baksidan är liksom höjdpunkten med hela fastigheten, det är en liten oas, helt privat mitt i ett radhusområde. Och perfekt med små barn, ingen som kan rymma någonstans hehe. Alla som hälsar på oss blir förvånade över hur stor trädgård vi har här bak, faktiskt en av de största baksidorna av alla radhusen här i området. Och i helt rätt läge, med sol från mitt på dagen tills solen går ner på kvällen. Det var viktiga kriterier för oss när vi köpte huset.


Nummer två på listan över största förändringarna är renovering av lilla toaletten. Alltså hjälp vilken skillnad! Tokfräsch nu. Blev även en total utrensning i mancaven, ny färg på väggarna och nytt golv. Nu ser man liksom potentialen där, många i området har valt att göra om det rummet till antingen ett sovrum till eller tvättstuga.


img_6418.jpg img_6419.jpg

Men vi hinner ju med många (nåja, allt är relativt) sommarkvällar här innan det är dags att säga hej då. Igår hade vi spelkväll när minisarna hade somnat, jag, Mange och Elion. Vi spelade yatzy tills det blev sent och sen satt jag och Mange kvar nån timme till och bara pratade.


img_6417.jpg img_6451.jpg

Haha vi höll på att greja till prick klockan 16, när mäklaren skulle komma och intressenter skulle komma vid 16.30. Var mest städning och dekorering det sista, men Mange blev faktiskt även klar med golvet i hobbyrummet bara en liten stund innan hehe. Sedan åkte vi och köpte med middag från MAX och satte oss på svärisarnas altan medan vi väntade.


Vi hade verkligen inte kunnat göra ett endaste dugg mer, tempot vi hade de 13 dagarna med renovering och fix har varit extremt högt och vi har knappt suttit ner ens för att äta. Vi har helt enkelt gett vårt allt för att nästa familj ska bli lika kära i det här lilla radhuset som vi blev för 5 år sen och nu är det spännande att få veta vilka det blir som flyttar hit i sommar eller slutet av sommaren 🙂Kommentarer


 1. Linn 7 juni, 2020 on 15:34 Svara

  Fint! Är radhuset ute på hemnet? Kul att se 🙂

  • Evelina 7 juni, 2020 on 16:59 Svara

   Nej det är inte utlagt där ? det har varit en förhandsvisning för såna som varit på visningar och letat liknande hus, som mäklaren ringt till. Plus några som sett skyltarna och ringt mäklaren och frågat ?

 2. Marianne 8 juni, 2020 on 09:50 Svara

  Vilket jobb ni gjort!
  Imponerande!

 3. Milla 10 juni, 2020 on 16:43 Svara

  Så himla mysigt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna