VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LJUVLIGA SYRENER & NYA GRANNAR

Wow vilken vecka det har varit! Hux flux hade vi köpt en villa liksom?! Är fortfarande inne i ett bubblande lyckorus – TACK för alla grattis! Såklart ni får fortsätta följa med på renoveringsresan, så länge jag fortsätter att blogga dyker det upp ju upp inlägg lite då och då. På instagram finns även bild på huset och dess läge.

 

Jag har varit föräldraledig idag istället för i fredags, och Mange har också varit ledig. Vi grejar för fullt inför visning av radhuset och har gjort hela helgen. På förmiddagen hade vi besök av mäklare + fick kolla inne i villan igen. Så mysigt att få drömma och planera. Mange skrev upp alla mått så att vi kan fortsätta den biten hemma med hihi. Flera grannar kom och  hälsade oss välkomna när de såg oss. Känns som en härlig gata med härliga människor!

 

9043721B-C998-4AF5-871B-92930523A1CD 06ADF507-2B74-471E-8AE9-B4E223F5181D

 

Vi hoppas ju stenhårt på att få tillträde till huset under semestern men vi fick redan idag lov till att börja dona i trädgården om vi vill (ingen bor där ändå). Vi plockade med oss ljuvliga syrenblommor från en halvdöd syrenbuske som står på framsidan. Den får ryka, men en del träd och buskar sparar vi. Vad vi LÄNGTAR efter att få flytta!!

 

Kramar/E

 


Kommentarer


  1. Milla 26 maj, 2020 on 18:52 Svara

    Grattis än en ggn till huset,ska bli spännanade och följa detta.
    Kram

  2. Marianne 27 maj, 2020 on 21:24 Svara

    Stort grattis till husköpet och all lycka till din familj framåt !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna