VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KICK OFF FÖR SOMMARLOVET

6D5AEEBE-93E6-4760-BC8D-DBA3313A9E70

Sedan vi hördes senast – radhuset är sålt, vi har bestämt oss för en lugn semester (inte ta över huset förrän slutet augusti) och jag och barnen har firat in sommarlovet med en tripp till Gränna och Brahehus!


D0B1E940-682E-4F7F-A488-61D3156D60A1

968F3D3D-9CCD-44A0-B085-F7A9297D1284

Men först besökte vi vårdcentralen med Aston som fått en allergisk reaktion mot något insektsbett, han vaknade upp med ett så svullet öga, att ögat inte syntes alls ? Han är en tuffing dock och fick antihistamin utskrivet. Och var pigg och precis som vanligt! Så utflykten var lite hans deal för att åka till läkaren hehe…


Elion slutade fyran och det var lite sorgligt att inte få vara med på skolavslutningen, men livet är ju annorlunda för de flesta av oss. Glad att jag och barnen fick härliga timmar tillsammans som en kick off för sommaren!


5D23C87B-2793-43FD-A2A0-705F7B67D665

Något magiskt med att blicka ut över en magisk utsikt. Känns som att fokus läggs framåt? Att framtiden är lika magisk? Eller så kanske jag bara kände mig hög på livet, med radhusförsäljning avklarad och lycka över att ha blivit med villa haha… Det har liksom börjat sjunka in på riktigt nu!

094D34FE-C0C0-4890-B8B7-640C8CF6DFB8

Inget Gränna utan polkagrisar, det är sedan gammalt. Jordgubbar och champagne är min nya favoritsmak, alltså verkligen MUMS! ??Kommentarer


 1. Hanna 16 juni, 2020 on 07:06 Svara

  Alltså, det är bara så snyggt med en somrig klänning och jeansjacka!!

 2. Åsa 16 juni, 2020 on 10:54 Svara

  Får man fråga vilken bank ni har?
  Vi har hittat hus men får inte igenom ett lån innan lägenheten är såld trots 2 heltidsinkomster. Huset kostar dessutom bara 850 tusen. Tycker det känns konstigt då många verkar göra som er, köpa innan det gamla är sålt.
  Grattis till husköpet! ?

  • Evelina 16 juni, 2020 on 13:33 Svara

   Tack snälla! ??❤️
   Rent generellt tänker jag att det till stor del också beror på hur mycket lån man redan har och inte bara på inkomster. Vi hade exempelvis 1 miljon att stoppa in i radhuset när vi köpte det pga en lägenhet som ökat väldigt mycket i värde, och nu har vi också ungefär 1 miljon i ökning även på denna fastighet. Vilket gör att vi har lite i lån i förhållande till husets värde = har mer att spela med vad gäller att få lån. Vi fick, baserat på våra inkomster men också en beräkning på vad vi kommer få för huset, en maxlånesumma som vi hade att förhålla oss till när vi skulle lägga bud och den summan var långt över vad vi köpte huset för, så vi är ju långt ifrån maxbelånade. Vi behövde alltså inte sälja innan vi köpte, men de som köpte vårt radhus hade redan sålt sin lägenhet, och det andra var andra som inte kunde lägga ett bud pga måste sälja lägenhet först, så jag tror att många är i samma sits som er. MEN, kolla upp olika banker, det kan säkert skilja sig åt. Vi har SEB, vet inte om de är ”hårdare” eller ”snällare” än andra ☺️

  • Therese 17 juni, 2020 on 23:42 Svara

   Låter jätte märkligt.. vi har SBAB och klantade till det när vi fyllde i lånelöfte själva men efter ett samtal med dom som rättade till det vi gjort fel var det inga som helst problem. Det vi fick göra dock var att skriva en klausul på huskontraktet att vi skulle få en viss summa för vårt radhus (här sätter man ju såklart minimum) för att avtal skulle gälla och sen fick vi ta samma mäklare för att sälja vårt radhus.

   • Therese 17 juni, 2020 on 23:45 Svara

    Med klausul kan man ju såklart råka i kläm för säljaren kan säga nej men då är det upp till mäklaren att försäkra denne om att man får sitt sålt. I vårt fall var klausulsumman längre än vad vi la ut det för vilket såklart var betryggande för säljaren av huset.

 3. Milla 17 juni, 2020 on 18:30 Svara

  Hoppas ni får ett underbart sommarlov

  • Evelina 17 juni, 2020 on 20:10 Svara

   Detsamma!! ?❤️??

 4. Jannicke 18 juni, 2020 on 07:56 Svara

  Vilka härliga bilder och grattis till villalivet ?

  • Evelina 22 juni, 2020 on 19:01 Svara

   ???❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna