VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HAN SKÄMMER BORT MIG

Jag vet inte hur många gånger som jag får frågan på jobbet på måndagen, om vad jag har hittat på i helgen – och jag KOMMER INTE IHÅG (?) haha. Känner mig smått senil minst sagt. Så vad har jag gjort i helgen? Bra fråga hehe. Mest bara njutit av familjelivet, som oftast. Från och med helgen som kommer, kommer jag i alla fall att fylla ut ledig tid med mina efterlängtade promenader!


Idag var jag på sista återbesöket och tydligen ser min fot så bra ut som den bara kan efter den här tiden. Om 6 veckor från idag får jag börja springa om jag känner för det, och nu är det bara svullnad i foten som styr hur mycket jag kan gå. 4-5 km tyckte han att jag kunde gå. Det svullnar ju fortfarande en hel del när jag gått mycket, även efter dagar på jobbet. Även om jag i grunden har ett kontorsjobb är det mycket spring fram och tillbaka. Men så länge det svullnar så är det bra att fortsätta att lnda foten, det har jag inte slutat med ännu. 1 år tar det tydligen för frakturen att läka helt (!) så inte konstigt kanske att jag fortfarande är lite rörelsehindrad, knappt 6 veckor efter operation.


img_5704.jpg

Jo men jag har blivit sjukt matbortskämd i helgen!! En dag frågade Mange vad jag var sugen på. Det enda jag vill ha är sushi svarade jag och dreglade lite halvt. Okej då gör jag det sa han. En annan dag gjorde han kebabrulle från grunden, eget bröd. Eller ja, ”köttet” är vegetariskt som man bara tillsätter krydda på, men ändå. Lyx lyx lyx. En man som lagar mat är liksom bara för härligt. Och eftersom jag vet vilket kärleksspråk Mange pratar (omhändertagande handlingar) vet jag att han älskar mig vääldigt mycket när han lagar mina favoriträtter åt mig haha.
matbord oglan IKEA

Vi har såklart varit i stugan också. Köpte en hallgarderob som ”vi” monterade (jag hjälpte till kanske 3 % av tiden haha). Det slog mig när jag stod i hallen och tittade in i köksdelen, att den här ljuskronan kanske SKA sitta över matbordet ändå? Men köpa kedjor så den kan komma längre ner. Var annars inne från en lampa med tre hängade pendellampor i ett. Vad tror du passar bäst – lantligt romantiskt med levande ljus eller en mer ”stabil” ljuskälla i modernare/industristil… Ja lite mer cleant blir det med den tänker jag.?


Kram och bästa veckan till DIG!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna