VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FÖRSTA DAGEN I MITT NYA STARKARE LIV

Jamen några dagars jobb han jag med innan det var dags för VAB också. Sex arbetsdagar till och med. Det är härligt att vara tillbaka på kontoret och i vardagen, känner att hela min själ mår bra av det (även om jag är trött på kvällarna och helt slut i fredags kväll ?)


Jag ska faktiskt in i eftermiddag och skrapa ihop timmar till en halv arbetsdag, skönt när det går att pussla. Vi kör samma upplägg imorgon och sen är det ju långhelg.


1E6F3C35-AE15-4A19-87CD-8F59825BF79E

Idag var dagen jag bestämde mig för att komma igång med träningen igen efter mitt uppehåll! Perfekt att kombinera VAB med hemmaträning.86D0C413-F3E8-4CAD-B9D5-7D08D49AB3D1

Tänk så mycket man kan träna utan att belasta tån. Efter en månad på motionscykel blir fokus nu styrketräning och så småningom även jogg tänker jag. Promenader har jag saknat varje dag i en månad men nu börjar jag även sakna att springa. Frihetskänslan i att kunna ta sig fram på egna ben ??


På måndag ska jag på återbesök med foten och då får jag gå 1-2 km vilket ju inte är speciellt långt när man gärna går mil ? Samtidigt bra att ha något att längta efter och jobba mot!Kommentarer


  1. Milla 29 april, 2020 on 11:23 Svara

    Hoppas du är tillbaka snart,förstår frustrationen.

  2. Julia 29 april, 2020 on 15:31 Svara

    Nu blev jag nyfiken! Vart hittar du inspirationen till träningspass? Vad har du köpt för redskap och vart har du hittat det till hemmagym? /en som är sugen på att ta tag i träning under föräldraledighet..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna