VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VÄRDEFULL VARDAGSTID

Vad glad jag är över att min ordinarie arbetsdag är 8-16 och att jag kan flexa ut redan 15.30 (om det passar såklart) utan att behöva meddela någon. Det gjorde jag idag, för strax därefter kom minisarna och Mange hem (jag jobbade hemma idag igen) och vi åkte raka vägen till stugan. Ja jag är ju såklart också glad för att Mange slutar kring 15-15.30 varje dag också haha. Så mycket tid tillsammans man får då, på helt vanliga vardagar. Vi har haft turen att alltid ha det så, av olika anledningar. Mange har haft samma arbetstid sedan vi träffades, men jag har gått från deltidsarbete till studier (hade kl 15 som min utcheckningstid) till föräldraledighet, till studier igen och så nu 35 timmars arbetsvecka. Nästnästa vecka kommer jag dessutom att börja vara föräldraledig fredagar och alltså gå ner till 80 %.


Anledningen till dagens stugbesök var:


DFB6B131-E927-4177-A9FD-A7D873B65FE8

Vi har blivit med studsmatta även där! En stor en (426 cm) så de inte behöver trängas som på den hemma (305 cm) ?.


Tänk så härligt vi kommer ha det där ute i sommar. Vi har stor respekt för restriktionerna och tänker att det med all sannolikhet blir semester just på hemmaplan. Huuuuur lyxigt är det inte då att ha ett sånt här ställe bara en liten kort biltur hemifrån?! Den tacksamheten alltså, både över att ha platsen men också att det blir beboeligt just i sommar ??Kommentarer


  1. Milla 26 april, 2020 on 09:12 Svara

    Helt underbart juh. Lyxen

  2. Anna 28 april, 2020 on 11:38 Svara

    Barndomsdrömmen ju!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna