VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LIVET FORTSÄTTER FAST DET ÄR PÅ PAUS

A624C2C0-4894-4ECE-A0AF-D83F580E69AD

Ljuset nu är ??????


Projekt måla-pinnstolar-svarta känns som en bra plan den här veckan tycker jag. Har bara väntat på tid, och det fick vi ju lite extra nu på sätt och vis, när arbetet ”försvinner” för en stund.


Idag har vi varit ute vid stugan och grillat korv på lunchen, skönt med lite miljöombyte. Imorgon är solen på ingång på riktigt verkar det som och det längtar jag S Å mycket efter. Behöver solljus för att få ny energi för denna fas med tre barn som ska aktiveras och stimuleras likt på skola och förskola. Lärare och pedagoger är på riktigt mina idoler ??? (och självklart alla ni fantastiska inom sjukvården med!!)Kommentarer


 1. Izabella 27 mars, 2020 on 14:08 Svara

  Hej Evelina (som i Peter LeMarcs sång) 🙂 Himla länge sen jag var in här, tror det var inte i somras men sommaren innan som jag läste ikapp.

  Hoppas du minns mig som läst sedan du började (med några längre off-perioder). Jag har hängt med på instagram iallafall! Jag hoppas allt är bra trots corona.
  Nu har jag ett extrajobb som telefonist och på luncherna passar jag på att plöja igenom allt jag missat de senaste åren i ditt liv. Allt verkar vara bra och jag tycker fortfarande som jag gjorde för tio år sedan, att det är så himla mysigt och feel-good att läsa din blogg. Du får mig att minnas den jag var då, romantikern och familjemänniskan. Den jag fortfarande är men det är så mycket hemskt som hänt att jag glömt henne lite några år. Men senaste två åren har hon kommit ikapp. Nu lever jag tillsammans med en underbar partner och hans lilla Ossian på 7 år och vi väntar katt 🙂 Samt gosar med min systers 1åring.

  Har du bestämt om du kommer att fortsätta blogga?
  Hoppas du fortsätter på instagram alla fall.

  Många kramar och en liten önskan om att vi någon gång kommer att träffas i verkligheten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna