VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DET AVKOPPLANDE I VATTEN

Detta inlägg är ett betalt samarbete med Badshop

 

Vi håller på att titta lite på spabad / relaxavdelning utomhus vid stugan. Hur lyxigt att sitta och bubbla en sval sommarkväll, med utsikt över sjön? Det bara måste bli verklighet av den här planen. Just nu med rådande situation pga. Coronaviruset tycker jag det känns extra viktigt att tänka på livet efter detta. Att även om det kommer ta ett långt tag för världen att återhämta sig från denna pandemi, så kommer det bli okej och vi kommer kunna leva på som vanligt igen (om än med nya perspektiv på vad som faktiskt är viktigt i livet?). Så även om läget är som det är, drömmer vi oss bort till framtiden och våra fortsatta renoveringsplaner.

 

Livet med pool sommarscenario – det är varmt i luften och barnen leker i poolen i timmar för att svalka sig. På kvällarna när barnen sover kan vi vuxna bada för oss själva och njuta av utsikten över sjön medan solen går ner.

 

Livet med pool vinterscenario – hela familjen åker skridskor på sjön tills kinderna är rosiga innan vi grillar korv till lunch. Därefter värmer vi upp poolen och hoppar i ett varmt bubbelbad tillsammans.

 

20150828-_dsc4685__35a19057-3a8f-47f1-bc62-13f9a2438d0d

Drömmen är kanske egentligen en större pool (på bilden 2764SF från Swim & fun). Tänk vad barnen skulle bada och leka! Nu har vi i och för sig en tomt vid sjön, men pool är alltid pool.

 

spabad-denform-52-28-jets__4b0465fa-2ce8-442f-afab-58ba3f7ba475

Verkligheten? Även om drömmen är en större pool som man kan simma i, så känns en mindre mer passande för vår ekonomi, och kanske mest användbart (på bilden DenForm 52). Men man ska aldrig säga aldrig, vi är duktiga på att spara till det vi vill ha och kanske det slutar med en variant i stugan och en i radhuset 🙂

 

Är det något jag har lärt mig med åren är att kvalitativ återhämtningstid är den kanske viktigaste delen för att orka med det hektiska vardagspusslet som oftast pågår. Att sitta i en varm bubbelpool även mitt i vintern är minst lika härligt som att bubbla på sommarkvällarna, och att göra det med sjöutsikt och ett lugn runtomkring skulle vara återhämtning deluxe för mig. Vi har pratat om vi vill ha pool i radhuset eller i stugan, och jag tycker att ute vid stugan vinner för det är ett helt annat lugn där. Man hör fågelkvitter och en gräsklippare på sin höjd, inte biltrafik som här.

 

Ni som har pool hemma får gärna dela för- och nackdelar för livet med pool 🙂

 


Kommentarer


 1. Victoria 18 mars, 2020 on 13:11 Svara

  Wow, vilken utsikt! Helt underbart.

 2. Sofie 19 mars, 2020 on 19:24 Svara

  Vi har en 4×8 m ecopool från Poolkungen. Vi byggde den förra året. Det bästa vi gjort och vi hade en helt fantastisk sommar. Med pooltaket förlänger vi badsäsongen ett bra tag. Ser inga nackdelar då den är väldigt lättskött. Vi har något som heter blueconnect som skickar över info till våra telefoner med info om temperatur, hur värdena är, vad man behöver fylla på med för produkter. Enda nackdelen är väl att det är en stor investering, men i dessa tider så kanske det var en bra sådan. Tänker att man kanske börjar resa mindre. Nu har vi vårt egna lilla paradis.
  Vårt poolinstagram om du vill kika mer @anderssonspoolbygge

  Ha en go kväll!!
  ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna