VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SNÖ, SEMMELKLADDKAKA & SOFFBEKYMMER

Jag hörde för flera månader sedan att vintern (snön) kommer i mars. Det blev ju nästan så, igår vaknade vi till en vintervit värld, även om vi inte har så mycket snö på marken. Mange åker några mil söderut i sitt jobb och där var det visst väldigt vitt. För min del kan det lika gärna kvitta nu när det kommer så sent, nu vill jag ha vår och värme hehe. Sen är jag kanske ingen snöälskare överlag, även om det såklart är mysigt med lite snölek tillsammans med barnen och det gärna får vara snö kring jul, nyår och sportlov. Men i mars tycker jag att det ska vara ”förvår” 🙂

 
2F379B85-FCF5-4A3B-8799-B4DF67088125

Jag gick till jobbet igår men ångrade det ganska snabbt haha. Var helt snötäckt och det var snö överallt. Men men, check på välbehövlig vardagsmotion! Visst såg jag ett fint hjärta med, bara sådär?

 

 

04D6C546-D04E-4CD0-90AF-F416689E5F46

Igår var inte vilken dag som helst – det var ju fettisdagen eller semmeldagen. Själv tycker jag inte semlor är gott i grundutförandet, men semmelkladdkaka är ett av de godaste bakverken jag vet! Så igår efter jobbet handlade jag marsipan, grädde och kardemumma för att kunna baka med barnen. Mange var i stugan och byggde upp en byrå i barnens rum, men han fick smaka när han kom hem senare på kvällen.

 
 

Det känns på något sätt fortfarande overkligt att stugan i princip är KLAR. Vi köper liksom möbler nu. Tyvärr har vi haft otur med den dyraste möbeln, soffan vi köpte från MIO är inte rolig i tyget och det är tråkigt att behöva ”strida” för sin sak för att försöka få det ordnat. En oanvänd soffa med uppenbara fel på. Vi har tidigare varit väldigt nöjda med MIO och soffan vi har hemma idag köpte jag för 8 år sedan. Att den är finare i tyget än vad en sprillans ny soffa är känns ju bara helt skevt så vi fortsätter reklamationsärendet. Och pausar nog våra andra inköp från MIO just för att vi inte vill handla från en butik där det ska kännas omöjligt att reklamera varor som det uppenbarligen är fel på.

 

Kram på er

 

Och TACK för era fina kommentarer i inlägget här under. Jag fick genast lite bloggfeeling och inspiration att kika in oftare 🙂

 


Kommentarer


 1. Sandra 26 februari, 2020 on 16:03 Svara

  Usch va trist, jag har hört från flera håll att Mios möbler tyvärr inte håller måttet nu för tiden. Hoppas ni får rätt i ert ärende utan allt för mycket bråk.

  • Evelina 26 februari, 2020 on 22:16 Svara

   Är det sant? Ja jag hoppas verkligen att jag kan dela med mig av ett ”lyckligt slut” ?

 2. Therese 26 februari, 2020 on 16:38 Svara

  Är så sugen att testa semelkladdkaka men ingen i familjen äter sånt mer än en pytteliten var så känns så onödigt att baka då haha
  Tråkigt med soffan, tycker tyvärr kan ofta hör negativt om Mio nuförtiden gällande reklamationer. Har butiker glömt vad goodwill är?! En kollega fick rådet att prova möbeltassar när hon reklamerade en säng som helt plötsligt börjat låta ohyggligt mycket i fjädringen. så sjukt dåligt bemötande vidare också..

  • Evelina 26 februari, 2020 on 22:18 Svara

   Hah semmelkladdkaka är en helt annan grej! Mumsig till skillnad mot en semla som jag tycker känns… obalanserad eller vad man ska säga haha.
   Vad synd om det är så, att fler upplever att det är så ? jag håller verkligen tummarna för att jag kan dela med mig av att detta blir bra i slutändan!

 3. Sandra 26 februari, 2020 on 20:09 Svara

  Åh får vi se bilder på stugan? Har ju följt projekter via bloggen i många år!! Vad härligt med belöningen att det är klart 🙂

  • Evelina 26 februari, 2020 on 22:19 Svara

   Vad roligt att du skulle vilja det ? känns ju som ”rättvist” med tanke på hur länge ni har hängt med på stugresan! ?❤️

 4. Sofie 27 februari, 2020 on 09:08 Svara

  Åh, lät gott, måste provas!? Vore jättekul att se bilder från stugan färdig om du vill dela med dig. Och hoppas det går vägen med soffan!

 5. Madeleine 27 februari, 2020 on 13:03 Svara

  Tråkigt att höra att ni får bråka med Mio. Ett litet tips är att kolla upp konsumentköplagen och skriva ner paragraferna som stämmer överens med ert ärende. Jag hade problem med en dator för några år sedan och när den affären krånglade drog jag i och sa ” men enligt konsumentköplagen paragraf 7 så står det” då gav de med sig ?
  Ps: Skulle också gärna se bilder från stugan ?

 6. Linda 1 mars, 2020 on 07:36 Svara

  Så spännade med stugan. Hoppas på lite klara bilder från stugan. Vi har ju fått hänga med i renoveringen sen du o Mange träffades ?

 7. […] jag ju min frustration över hur MIO hanterar reklamationen av vår soffa som står i stugan. Någonstans i mig försöker […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna