VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ÄNDRADE VARDAGSRUTINER

Helgen är här! Och är väldigt efterlängtad. Som alltid. Även om jag tycker att vardagar med jobb och vardagslyx också har sin charm, så älskar jag helg. Från och med den här veckan jobbar Mange nere i Skåne två dagar i veckan (till slutet av mars som det ser ut nu), så i onsdags till torsdags var jag själv med barnen. Men sen är jag föräldraledig på fredagar nu och ett tag framåt med, så det jämnar ut sig lite förstås. Fyra arbetsdagar liksom, innan tre dagars ledigt. Ja jag är föräldraledig minst 1 dag i veckan, sedan några veckor tillbaka och fram till Astons födelsedag. Nästa vecka, på sportlovet, blir dock rekordet när jag är föräldraledig tre dagar och jobbar alltså bara två hehe.

 

Idag har vi lekt med vänner på förmiddagen, uträttat ärenden efter lunchen och jag tog en långpromenad för mig själv innan middagen. Nuvarande fokus att komma tillbaka till det för min del, fler promenader! Försöker vara aktiv i vardagen genom att cykla och gå till jobbet exempelvis, men jag känner att det inte är tillräckligt. Har känt mig energifattig på sistone och tre veckors förkylning gör väl sitt, men jag är övertygad om att mina långpromenader fattas med.

 

 

817FA99B-A3AC-4517-8B01-69BEA193DF14

Zorro växer så det knakar. Och är nog VÄRLDENS snällaste och härligaste katt. Vilken tur vi har som fick honom till familjen.

 

 

9BDA3248-1413-432A-B7F1-A6A878BB8B25

Och jag har tur som har en man som gör sushi till mig! Idag åt nog Idun och Aston lika många bitar som mig och Mange ? Det är bara Elion som inte fastnat för det (ännu?).

 

Hoppas den bästa helgen väntar för dig!

 

Kramar


Kommentarer


 1. Sandra 7 februari, 2020 on 19:57 Svara

  Var kommer din tröja ifrån ? Söt katt ?

  • Evelina 7 februari, 2020 on 20:15 Svara

   Finns på H&M ? ja visst är han! Fluffboll ?

 2. Johanna 7 februari, 2020 on 23:49 Svara

  Måste också få in rutin på mina promenader igen. De ger ju så mycket både psykiskt och fysiskt! Har du provat spinning? Jag gjorde mitt första pass för en vecka sedan, har redan varit på fyra pass (?) såååå kul, svettigt och utmanande ?

  • Evelina 8 februari, 2020 on 08:50 Svara

   Eller huuur! Bästa är ju att passa på när det är dagsljus med = blir lättare och lättare nu ???
   Spinning körde jag en del förr, tycker det är rätt plågsamt under tiden haha, men SJUK adrenalinkick ger det! Känslan efter minns jag som magisk! ? så förstår du fastnat ? nu har jag bara hemmagymmet men funderar ibland på att kanske skaffa ett gymkort ändå, just för att det har sina fördelar med olika pass ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna