VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LÖRDAG

Lördag och full rulle. Elion är hos sin pappa för farfar Lennart är nere på besök, Mange har lagt resten av golvet i stugan, Idun har varit på kalas och jag och Aston har haft härlig egentid med småfix av allt möjligt. Okej, kanske inte så värst full rulle för min del inser jag nu haha men jag är helt dränerad på energi för tillfället så jo – även att flänga runt är mycket för mig (vi skjutsade ut Mange till stugan för att kunna köra Idun till kalaset på andra sidan stan så vi hämtade ju honom sedan med). Min svärmor hade också något likande, knockad av förkylning i mer än två veckor. Meen mitt i det här energilösa moodet blir jag SÅ lycklig av att det fortfarande är ljust ute när jag går hem från jobbet vid 16! Det går verkligen mot ljusare tider och de bästa årstiderna (i alla fall mina favoriter vår och sommar). Det är liksom dags att planera semester snart?! I veckan fick vi veta att förskolan är stängd som vanligt mellan vecka 28-30, så hoppas jag kan få ledigt just de veckorna (brukar inte vara några problem att få de veckorna man önskar på min arbetsplats). Sen siktar vi nog på en tripp till Spanien i september i år igen, var ju bara för härligt i höstas. Vad har ni för semesterplaner i år? Eller kanske lite tidigt att planera ännu? ?


3654650D-F340-4790-B5AE-5E8E08F51C25

Medan storasyster var på kalas hann vi bland annat med ett besök på Erikshjälpen. Jag fyndade 6 pocket för 90kr, tjoho! Läser bara chick-lit och de flesta läser man ju bara en gång för att sen skänka vidare, så att köpa begagnat är ju toppen. Aston hittade en bok han med.Kommentarer


 1. Sandra 2 februari, 2020 on 08:27 Svara

  Vi ska satsa på familjens första utlandsresa senhösten/vintern 2020 så det får bli en billig sommartripp i år. Ska därför testa att åka till sälen o vandra lite med barnen då 4 och 7 år. Vi får väl se hur det går, känns som att det kan bli jättemysigt eller jättejobbigt ?

  • Evelina 2 februari, 2020 on 10:04 Svara

   Åh det låter hur mysigt som helst tycker jag! Berätta gärna hur det var sen ?
   Kram!

 2. Madeleine 2 februari, 2020 on 17:49 Svara

  Vi drar till Mallorca dagen efter pojkarnas skolavslutning! Både min man och jag jobbar i skolan och är lediga hela sommaren men det känns jätteskönt att påbörja semestern direkt, för där varvar jag verkligen ner på ett helt annat sätt än om vi ”bara” skulle vara hemma.

  • Evelina 2 februari, 2020 on 18:39 Svara

   Åhh så HÄRLIGT! Sådär gjorde vi också för några år sedan (när Aston var 1), åkte direkt vid sommarlovets start. Väldigt bra timing, känns som man liksom grundar på bästa sätt på något vis ? Hoppas ni får det underbart, Mallorca är ett av mina favoritresmål ???

 3. Emelie 2 februari, 2020 on 18:38 Svara

  Boken om bageriet är jättebra. Finns 3st i samma serie.

 4. Annika 3 februari, 2020 on 06:47 Svara

  V i har spikat och redan bokat semester för hela aret, är sjukt nöjd 😀 Först blir det roadtrip Osterrike, Slovenien och Italien i april. Sen blir det Amsterdam (och galamiddag!) i maj, Schweiziska Alperna i juli, Budapest i septermber, sen avslutar vi researet med en vecka i Italien i september 😀 Sa taggad för detta aret 🙂 Nästa ar fyller jag 40 och da blir det NEW YORK, wohoo!

  • Evelina 3 februari, 2020 on 07:35 Svara

   Wooow!! Låter underbart, att HA resor att se fram emot är ju liksom halva nöjet ??? Avis på roadtripen och Italien!!! Resor jag vill göra med en dag ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna