VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

WHAT A WEEK!

Vi är tillbaka i Sverige efter några dagar i Dubai (Manges 40-årspresent från mig) och vi har haft det huuur underbart som helst (trots att jag tog med mig en dunderförkylning). Dubai var en häftig upplevelse och dagarna där gav oss värdefull tid på tu man hand.


4EBAE9D5-BD20-4937-B1A9-1782A4C18B74

No filter needed! Världens snyggaste 40-åring i ett soligt Dubai ?


Ska visa er ett urval av bilder från vår resa men det tar vi en annan dag. Helgen går åt till återhämtning av envis förkylning (kanske är tidsomställningen också lite jobbig?) och att ta igen mys med barnen. Igår träffade vi även min storasyster med man och bebis en sväng, de kom förbi för att ta över vår ena bakåtvända bilbarnstol. Idun sitter alltså numera framåtvänd, vi passade på att byta nu när vi skulle åka till Arlanda utan barnen = mer plats i passargerarsätet. Hur snabbt går inte tiden? Om bara några få veckor fyller hon liksom 5 år?! Nästa steg är att sälja vidare syskonvagnen (babyjoggern), men jag blir så sentimental av att skiljas från de prylarna som är kopplade till barnens första tid i livet haha. Det tar emot på något vis. Fler som är som jag när det kommer till att göra sig av med barnens saker, som liksom sätter punkt för en era? Och samtidigt är det ju helt otroligt fantastiskt att få se barnen utvecklas och växa, såklart. Finns inget bättre än att få vara en del av det.


6B137669-2FAB-421C-89A8-F646ACBDB0F7

Zorro växer också så det knakar, undrar hur stor han kommer att bli egentligen ???Kommentarer


 1. Cecilia 26 januari, 2020 on 14:54 Svara

  Åh vad härligt med sol och ljusa dagar!?
  Vi har en norsk skogkatt på 2 år och hon väger 6 kg nu, de är visst inte färdigvuxna förrän vid 4- årsåldern ? kommer bli ett monster.

 2. Elin 27 januari, 2020 on 23:34 Svara

  Härligt att ni haft det bra på resan!
  Jag känner igen mig totalt i ångesten att göra sig av med bebisgrejerna ?? Har tyvärr bara lagt det mesta i förrådet än så länge. Men har tänkt att det verkligen är på tiden att börja göra sig av med lite grejer (vore samtidigt skönt ju!).
  Kram

 3. natalie 28 januari, 2020 on 16:52 Svara

  Hej
  jag köper gärna syskonvagnen om du vill sälja den ☺️?

 4. tvättställsblandare 5 februari, 2020 on 19:25 Svara

  Härligt med Dubai:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna