VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN KVÄLL PÅ AKUTEN

Hej i senkvällen! Dagarna går och jag försöker hitta en ny plats lite känner jag. Lägger om pusselbitarna för livet typ. Landar i det nya – föräldraledig minst 20 % varje vecka fram till Aston fyller 4 år. Tills dess har jag dagar jag måste ta ut om inte de ska ”brinna inne” men jag undrar om jag inte ska fortsätta med det? Nu när jag har tagit ledigt från sociala medier – på riktigt – för första gången på 13 år har jag varit mer närvarande i livet utanför sociala medier (dvs det som verkligen spelar roll) och jag känner ju att det är DET jag vill prioritera. Och barnen nu när de är små. Medan de vill vara med MIG haha. Har verkligen behövt det här andrummet och tid för reflektion. Men jag har saknat att titta in här!


180B39D6-3A12-42C4-B6C8-395AC2A5D7F4

Idag skulle vara en härlig lördag med barnen. Elion hade fyra träningsmatcher och jag åkte dit med de små för att heja. 10 minuter in i andra matchen (och redan tre mål av Elion) blev Elion otroligt fult tacklad av en i motståndarlaget, ramlade och fick underarmen i fel vinkel. Han fick SÅ ont, men satte straffen han fick innan han gick av plan. Så grym, vilken revansch! När matchen var slut och Elion inte var bättre vid förstod jag ju att något var riktigt knas. Han gråter i princip aldrig och nu hade han varit ledsen i 45 minuter. Mycket riktigt. Efter telefonkö till 1177, fel i systemet när vi stod i telefonkö till närakuten, och några timmar med undersökning och röntgen på sjukhuset kom beskedet om fraktur i underarmen. Stackars Elion, som hade sett fram emot en skidsemester med sin bästis… De skulle åkt nästa helg. Samtidigt, tur i oturen att det var en ”snäll” faktur och att han ”bara” behöver ha gips i tre veckor, fotbollsförbud i fyra… Är så imponerad över hur bra Elion tog kvällen, min kämpe.


Hoppas att ni mår bra? Och att det nya året börjat härligt? Förstår ni att vi redan är i andra halvan av årets första månad?! Inte jag. Veckan som kommer är det dags för några dagar i varmare breddgrader för mig och Mange. Känns sådär i mammahjärtat, vill ju såklart kunna finnas där för Elion nu när han behöver extra hjälp.


KramarKommentarer


 1. Junitjej 19 januari, 2020 on 09:32 Svara

  Stackars Elion!!! Tur i oturen att det inte var någon svår fraktur.

 2. Elin 20 januari, 2020 on 11:34 Svara

  Åh, stackars Elion! Svårt för dem små som rör sig konstant med att i n t e spela fotboll, tänker på min son som hade med fotboll på långpromenaden igår och hade bollen igång typ hela tiden.. ? Hoppas veckorna går fort för honom och han hittar något annat han gillar att göra under tiden.
  Vart åker ni på semester! Härligt med lite värme och sol ?
  Kram

 3. Hannas krypin 25 januari, 2020 on 07:14 Svara

  Så skönt med en paus från sociala medier. Så skönt att kunna vara föräldraledig så länge till med barnen. Håller med, passa på att vara med barnen medan de fortfarande vill. Har en tonåring i huset som helst av allt umgås med kompisar. En naturlig del av livet såklart men för egen del är det lite tråkigt såklart.
  Stackars Elion att han bröt sig men wow att han satte straffen med bruten arm. Grymt ju!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna