VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ÅRETS ANDRA JULBORD

Har du ätit julbord ännu? För min del blev det mycket nu, jullunch med jobbet i fredags och idag fick vi julbord till lunch på utbildningen. Och inte vilket julbord som helst, utan på stora hotellet i Spegelsalen. Wow vilken sal, en riktig balsal. Pampigt deluxe. Och hjälp vad mätta vi blev, efterrättsbordet var inte nådigt. Kommer sakna denna utbildningen med alla makalösa luncher! Det är regionens utbildningen i BBIC, totalt 10 utbildningsdagar utspritt under ett år och idag var dag 6. Imorgon dag 7.


3E0F29F4-529F-4160-A520-D67DC0C14352 C5278CF2-8165-42C4-9358-B9232C2126931ED30AC5-973F-43B5-977E-319F7C04DB29

Vad är måsten på din jultallrik? Mina favoriter är senapssill, lax i alla dess former, potatis, skinka och senap.


En annan ”bra” sak med dessa utbildningstillfällen är att det är smidigt att fixa ärenden på stan, eftersom hotellet ligger precis vid gågatan. Jag är sällan på stan, eftersom det för mig är smidigare att uträtta ärenden på köpcentret eller vid jobbet, men innerstan är ju så mycket mysigare. Idag passade jag och en vän som också går utbildningen på att gå till H&M home en snabbis. Jag köpte en juldisktrasa och två små klappar till. Det var nog de sista tror jag, men det sa jag sist också hehe… Nu låter det som att jag köper hur mycket som helst, men jag räknade på Aston och Iduns julklappar och de får klappar för knappt 200 kr hehe. Tack Ullared för det… ? Men så får barnen en gemensam dyr present också så därav vill jag hålla nere kostnaderna på det andra.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna