VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VÄRT ATT FIRA!

D16B3530-5D78-467B-90C1-1D86C3E308B2

Nu är det jul igen!! Okej på TISDAG är det jul (även om uppesittarkvällen väl också hör till kan jag tycka), men IDAG började en lång julledighet! Jag hade på mig en julig tröja på jobbet och den fick många komplimanger haha. Sen tror jag faktiskt att jag har jobbat undan mina måsten väldigt bra, och kan därmed släppa jobbet och känna julefriden.

 

 

E99E5A54-A1B6-48A2-AB26-0AA25AB0911F

Ikväll är vi barnfria och har skålat i bubbel! Anledningen är att jag äntligen fått veta att jag får en tillsvidareanställning! Började ju på ett längre vikariat. Så inget nytt jobb, utan en ny anställningsform bara. Eller, jag blir tillsvidareanställd inom kommunens IFO, men vet i alla fall att jag är på mitt nuvarande kontor som minst hela 2020. Så det får väl bli nästa delmål, att få en fast plats på mitt kontor. Men ändå. Tillsvidare! Så fast anställd man kan bli, fast för alltid är man ju inte någonstans eller på något sätt ändå tänker jag.

 

Men anledningen till att vi är barnfria är en annan! Vi har grejat och hade hemligheter för oss, imorgon ska barnen få en tidig julklapp. Årets julklapp skulle jag tro att det lätt kvalar in som. Jag ÄR så spänd på att få se deras reaktioner haha.

 


Kommentarer


 1. Lina 21 december, 2019 on 14:24 Svara

  Spännande! Gissar på en liten hund eller katt ?
  Stort grattis till fasta tjänsten. God jul till er ❤️

  • Evelina 21 december, 2019 on 20:32 Svara

   Rätt gissat ??? tack snälla och detsamma!! ❤️?

 2. Anna 21 december, 2019 on 14:28 Svara

  Får man tro att det handlar om att fira jul på något sätt i stugan?

  Oavsett, grattis till anställningen! Skön känsla misstänker jag, alltid tryggt att ha i ryggen när vardagen och livet tuffar på! Hoppas ni får en fin jul!

  • Evelina 21 december, 2019 on 20:33 Svara

   Njae men bra gissat ändå! ? hade varit mysigt och var vår plan från början faktiskt ?? kram och detsamma!

 3. Ulrika 21 december, 2019 on 14:37 Svara

  Grattis !!

  • Evelina 21 december, 2019 on 20:33 Svara

   ?❤️??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna