VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SÖNDAGSDEJT

B2DFEC01-D7CD-4DDF-9844-9ADF227CD363

En söndagsdejt med älskad vän var en bra idé! ???? Efter en sen lunch på stan såg vi filmen ”Ring mamma”. Den var… Speciell. Ganska oförutsägbar vilket var härligt men inte superbra. Ger den 4,5 av 10.


Känner att de timmarna gav mig värdefull energi inför sista jobbveckan innan jul. Sen är vi lediga lääänge! Eller ja, jag ska jobba 2 och 3 januari men veckan därpå är jag extra ledig igen så det blir mycket ledigt närmsta veckorna.


Veckan som kommer: börjar med två utbildningsdagar, sen tre vanliga arbetsdagar och sen kommer det bli bästa helgen på mycket länge, det är jag helt hundra på utan att ha facit. Vi ska ha barnvakt fredag till lördag för att förbereda för något alldeles speciellt… Säger inget mer än så förrän det är dags men jag längtar hur mycket om helst efter att få se barnens reaktioner ?Kommentarer


  1. Hannas krypin 16 december, 2019 on 07:58 Svara

    Så skönt att ha så mycket ledigt. Ur den synvinkeln skulle det vara skönt att ha ett måndag-fredag jobb där jag inte behöver jobba några röda dagar alls.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna