VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TILLFÄLLIG ARBETSPLATS

Idag har jag haft bästa arbetsdagen. Vi hade uppföljningsdag för verksamhetsplanen 2019 på Hooks herrgård, med grupparbeten, information, lunch och fika i härlig herrgårdsmiljö. Och efter eftermiddagsfikat var det SPA på schemat. Urmysigt att göra saker med arbetsgruppen utanför kontoret och lära känna varandra på ett lite annat sätt än det som blir i det vanliga arbetet.


CDFEF9BA-2024-4073-B146-F75B62D264F3

Känner mig verkligen totalt avslappnad nu, det blev många timmars badande, simmande och bastande. Kul att testa på ett SPA i närheten av hemma med ☺️


Nu blir det Bonde söker fru lite i efterhand med mannen min i soffan.


KramKommentarer


  1. Mikaela 28 november, 2019 on 16:02 Svara

    Vad tyckte du om spaet?Vet att jag gav det som förslag någon gång när du ville ha tips och det verkade inte så lockande.

    • Evelina 6 december, 2019 on 08:28 Svara

      Alltså hooks var väl helt ok men efter att ha testat Falkenbergs strandbad och att det fick lägga ribban… då var faktiskt hooks inte något speciellt ? visst ligger det fint vid sjön så utomhusbaden har härlig utsikt (om man bortser från vägen till vänster), men inredningen inne kändes 80-tal – mörkbrunt och olika nyanser av rött. Vi funderade liksom på om dynorna inomhus var solblekta men kom fram till att det var olika nyanser av rött bara. Hade gjort så mycket om det var ljusare i inredningen, fräschare färger på tygerna och VÄXTER runtom. Sen luktade det riktigt unket i den större poolen inomhus, vi som simmade där upplevde det likadant. För mig var det ingen miljö som direkt ledde till harmoni men så är jag väldigt känslig för just detaljer också och har ganska höga (mycket höga säger Mange) krav ??☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna