VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FRÅN EN HERRGÅRD TILL EN ANNAN

798AEB78-97D1-4142-AA0F-8FC41E263820

 

Det blir herrgård större delen av veckan för min del! Igår var det Hooks herrgård, idag och imorgon Rosenlunds herrgård. Utbildning i Signs of Safety står på agendan och det är nog den utbildning av alla under introduktionen som jag har sett fram mest emot. Det (tankesättet och verktygen som finns) är en så stor och viktig del av det praktiska utredningsarbetet inom barnutredningar. Jag har använt sättet på flera sätt, men det känns skönt att få grunden och mer överblick på det hela nu.

 

 

8C6E0339-512B-413E-9767-A2444B6938C7

Världens mysigaste miljö har vi vistats i.

 

Imorgon ser jag fram emot att plocka fram advents- och julpynt även hemma, jag har lyckats stå emot impulsen men imorgon ska det snöa och då känns ju timingen superb.

 

Kramar

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna