VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

K A L A S

Kalaslördagen går mot sitt slut. Vi körde teamwork, vi tre föräldrar som finns runt Elion. Fredrik badade med grabbarna först och jag och Mange fixade hamburgerlunch och hemmabiomys när de kom tillbaka från simhallen. Verkligen en lyckad kombo!


CAB051DC-C977-446D-8E43-9B228951DB5C

Jag frågade Elion vid frukostbordet om han ville vara med och dekorera eller om det skulle vara en överraskning. Han valde det sistnämnda så direkt när Fredrik hämtat honom och Lowe som sov över här i natt, började jag, Mange och minisarna att greja. Blåste ballonger gjorde faktiskt killarna igår, så det var bara att hänga upp ☺️??


Pinatan fyllda vi med godis, ballongsiffror blåstes upp och lite annat smått och gott.


7C22D51E-C363-4EE7-96E2-5C3D17FB9620

087ECE1D-95C0-47F9-9F51-B1D4F8BEDFCC

Efter lunchen var det dags att slå sönder pinatan som lämpligt nog var fylld med godis till filmen, men det bjöds även på popcorn, chips och ostbågar. Killarna valde en film som inte riktigt var något för minisarna, så jag tog med mig dom på en liten utflykt. Vi shoppade lite smått och lekte på leklandet. Tanken var egentligen att Mange skulle åkt iväg med dom en stund, men det går inte rikigt nu när Mange är skadad. Så Mange och Fredrik fick hänga med Elion och hans vänner haha.


Jag känner mig helt förstörd idag. Vet inte hur många nätter i rad Aston har väckt mig (han vill sova hos oss men först måste jag följa med honom till toaletten) och sen har jag fått en hemskt jobbig torrhosta som tar kål på mig. Om det inte går över ska jag besöka apoteket på måndag for sure. Hoppas att du njuter helgen och att den bjuder på roligheter ?Kommentarer


  1. StrongerLife 16 november, 2019 on 21:24 Svara

    Verkar ha varit ett härligt kalas. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna