VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ÄNNU EN DAG I CENTRUM

4E83040D-5698-4EC7-A0F4-B79E3CCED7A7

Fler än jag som är extra morgontrött såhär i mitten av november?! Fnissade åt den här muggen som stod HM:s skyltfönster när jag gick förbi innan öppning, den hade verkligen passat mig.


Det har varit mys att vara inne i centrum två dagar i rad. Inte minst för att kunna strosa i butiker på lunchen hehe. Idag köpte jag en superfin ljusstake på H&M home, till stugan. Och lyx att få god lunch och fika serverad (dvs slippa matlåda). Idag valde jag en såå god grönsaksbiff, igår blev det gös. Grönsaksbiffar måste jag testa att göra hemma, har bara gjort kikärtsbiffar tidigare men det är ju en helt ny värld med alla olika vegetariska biffar som finns.


BCEF5CC9-1BDC-44A5-9B4B-1DA3480D9C7A

Igår var vi inne i en lakritsbutik bland annat. Ville köp halva butiken. Jag ÄLSKAR lakrits! Speciellt saltlakrits. Perfekta gåvor att ge bort vid bjudningar eller bara för att. Fanns även en adventskalender jag nog måste ”investera” i tror jag allt. Det händer så himla mycket inne i centrum, jag är inte där speciellt ofta men varje gång jag är det tänker jag att jag måste dit oftare. Nya butiker, fik och restauranger. Det är något speciellt att strosa omkring där, finns ju mer originella butiker än på asecs.


Imorgon är det dags för en kontorsdag innan helg. Kalashelg! På lördag har Elion bjudit sina närmsta vänner på kalas. Det blir simhallen och lunch + hemmabiosystem här hemma efter simhallen.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna