VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VÄLBEHÖVLIGT

Söndagens planering var att åka till stugan för att dumpa grejer (läs lämna nyköpta grejer som bara ligger och tar plats i huset annars) och hämta ved. Det blev flera timmar ute i friska luften vid en brasa – otroligt välbehövligt och mysfaktorn var på max (minus vinden).


869897C8-55EC-46FC-BA8D-99FFA7160CA9

Båda Manges bröder med respektive joinade oss och det blev mycket prat och skratt som alltid med dom. Det var förenat nytta med nöja där också, jag kunde lämna ut det Elion sålde till dom i kak/godis/knäckebrödsförsäljningen han hade med sin klass.


Mange ska hoppa på kryckor i två veckor till så vår planering att vara klara för inflytt i stugan till jul har fått pausas. Ganska skönt ändå, det är rätt mycket kvar för att jag ska känna att det är beboeligt haha. När vi ska sova där vill jag inte att det ska kännas som ett renoveringskaos utan vara den avslappnande plats det är tänkt att vara.


KramKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna