VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BÄSTKUSTEN & UTBILDNING

Hej! Hur mår ni? Ledsen att jag försvann lite men det har varit och är så mycket så bloggen får helt enkelt bortprioriteras ?. I helgen var jag och Elion på en getaway vi två. Ett dygn på bästkusten i Göteborg. Hotell med jacuzzi och bastu, bio, restaurangbesök, shopping, sovmorgon och bara massa härligt häng med min numera 10-åring.

 

6ECAC1DD-0276-4BB4-B1AF-99C8E2DE502D36098E44-5891-4AA9-8D87-139133D9CE46

Vi badade jacuzzi och bastade länge på lördagen och hade bokat en bio vid 21.15, så det blev en sen middag. Alltså samtalen man kan ha med en 10-åring? Så mycket kloka tankar och vad mycket han vet, min Elion. Galet stolt över honom och allt han är.

 

 

D2DA2A0D-52AB-4CB6-AC0E-8E52D956506D

Vi bodde på Quality hotell Panorama och det kan vi absolut rekommendera. Nära Liseberg och centrum, god frukost, sköna sängar (!) men det bästa var helt klart jacuzzin. Vi badade både lördag eftermiddag och söndag förmiddag. Jag som alltid fryser njöt för fulla muggar och tyckte det var häftigt att kunna bada ute i bara några plusgrader utan att frysa. Var första gången jag badade ute på höstvinter. Insåg att vi måste ha en utepool antingen hemma eller vid stugan. Förmodligen vid stugan, det är ju där lugnet finns på riktigt. Tänk jacuzzi med sjöutsikt ??

 

EC8F7C6F-F06C-4F6E-9C13-AB556271B470

Och nu är det redan onsdag?! Började min onsdag med långpromenad in till centrum för en utbildningsdag. Helt underbart med så mycket dagsljus direkt på morgonen!

 

Hemma är det minst sagt fullt upp, Mange är ju skadad så jag gör det mesta. Självklart är det så det måste få vara och det är ingen fara på taket men herregud vad skönt det är att vanligtvis ha en vardag där vi är två vuxna med barnen känner jag. Det jag gör extra är framför allt lagar mat vilket annars mest är Manges område, men det blir stor skillnad att tillfälligt ta över det helt ?

 

Stor kram!

 


Kommentarer


  1. Elin 14 november, 2019 on 12:04 Svara

    Va mysigt med en helg på tu man hand med bara ett barn. Och grattis till Elion! Herregud vad tiden går fort alltså ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna