VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BORTAMATCH

Den här helgen går inte till historien som en helg innehållandes mycket sömn, det känns snarare som jag haft två utekvällar i rad hehe. Kommer att vara trött imorgon på kontoret trots min långledighet. Men det är det värt, jag har haft en så fin helg och den fortsätter med roligheter. Eller, igår satt jag i flera timmar hemma hos en vän som har det tufft just nu, vilket såklart inte grundar sig i något roligt men samtidigt ger det alltid energi att träffas och umgås så.


66E891DB-AD48-4035-9659-82983E297762

Trött mamma i ny tröja från Lindex, innan avfärd nästan 20 mil norrut på E4:an


Fotbollsmatch mot Norrköping väntar nämligen, vi är ett gäng barn och föräldrar som åker uppåt i några bilar. Jag åkte såklart med Elion och Fredrik men Elion och hans vän somnade och sov nästan hela vägen – så jag och Fredrik har pratat om stort och smått. Är så glad över att vi fortfarande är goda vänner, det hoppas och tror jag att vi alltid kommer vara.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna