VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN VÄLDIGT SPONTAN TRIPP TILL ULLARED

F667263B-786D-4F55-8EBD-7A49105D8E60

Hej lördag! Today is a good day ??


Igår var en fullspäckad dag med massa roligheter. Jag var ju ledig igår också och hade planerat bakning med barnen, eftersom Elions födelsedagsfirande del ett var planerat tills idag på förmiddagen.


1F2E1D32-DFB9-4E62-9EF5-9C56CEA4B7E0

Vi bakade saffransbullar med mandelmassa- och vaniljfyllning. Alltså dra mig baklänges vad gott. Vi gjorde även kokostoppar.


Sen kunde jag inte stå emot impulsen att ta en spontanare till Ullared. Vill gärna åka dit innan advent och jul för att köpa leksaker till årets klappar. Och massa annat som det oftast också blir såklart 😉


D0C36BE2-BB8F-4A17-B054-F6E8BC7A5E44

Jag och Elion åkte när Mange kom hem från jobbet och vi kom fram strax efter 17. Är så mysigt att åka iväg med bara honom. Vi var där tills stängning haha, på fredagar är det öppet till 22. Ska nog åka kvällstid fler gånger men kanske lite tidigare då, försöka komma dit i alla fall någon timme tidigare. Att inte behöva trängas lika mycket som på dagtid var skönt. Sen får man ju liksom en dag ”över”, när man åker senare på eftermiddagen. Tidseffektivt när man vill ha helgdagarna till annat. Våra helger är typ uppbokade fram till jul nu och de dagar som finns över behöver Mange lägga lite tid i stugan. Vi kom hem strax efter midnatt och då hade jag svårt att somna. Har alltid svårt att komma ner i varv så på kvällen om jag varit iväg och behöver liksom bara vara en stund innan sovdags. Det var kul att vakna idag och få gå igenom shoppingpåsarna. Har fått gömma en hel del lite tillfälligt men ska stuva om senare ikväll när barnen sover ?


Nu har vi haft ”mormor” och morfar samt svärfar här på besök, för att fira Elion. Han fick nya skridskor bland annat och blev såå glad. Ville åka skridskor direkt haha. Om några timmar ska vi hem till svärisarna för en tidig fars dag-middag. De åker till Spanien igen på måndag.Kommentarer


  1. christel 2 november, 2019 on 17:04 Svara

    De har öppet till klockan 22 på både torsdag, fredag och lördag under oktober, november och december. De har även öppet 8-18 på Trettondagen som tidigare varit stängd.
    Jag var där förra Torsdagen och det var inte så mycket folk den dagen .Ullared är roligt att åka till men är så stort att man inte hinner med allt .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna