VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DELVIS AVSLITEN HÄLSENA

Igår när vi var på väg hem från fotbollsmatchen i Norrköping ringde Mange och jag hörde direkt att det inte var något bra som hänt. ”Jag tror jag har slitit av min hälsena” sa han och jag svimmade nästan. Ja jag haha. Ja av någon anledning riktig fobi för sånt som har med skadade hälsenor att göra vilket kanske är kopplat till att jag som barn såg jurtjyrkogården 2 där en hälsena skärs av… I alla fall, tillbaka till Mange! Jag satt i en bil nästan 20 mil hemifrån och får det samtalet. Tack och lov var ju svärföräldrarna kvar i Sverige och kunde ställa upp som kombinerad barnvakt och skjuts. Men på akuten var det tokmycket kö pga trafikolyckor så ha åkte hem efter en stund. För att ringa vårdcentralen idag på morgonen, för att lotsas tillbaka till akuten, för att få beskedet att hälsenan är delvis av. Så han slipper operation men får dras med kryckor i fyra veckor samt rehabilitering hos sjukgymnast. Tack och lov att det inte var värre!!!


E9B480B9-53C9-44B3-B747-97BC35EC7764

Jag hade såå svårt att koncentrera mig på jobbet idag. Trött och orolig. Sen åkte jag med egna fotproblem till en läkarmottagning i stan, samtidigt som Mange satt i väntrummet på akuten. Haha så knäppt det kändes. För min del var det inget akut, men det blir dock operation framåt våren. Jag har under lång tid haft väldigt ont av en sned tå som nu äntligen ska rättas till. Tydligen vanligt besvär hos kvinnors överrörliga leder. Ärftligt är det också (tack farmor ?).


Hoppas din måndag har varit bra?Kommentarer


 1. Inne hos Ina 5 november, 2019 on 18:38 Svara

  Nej men usch! Tycker inte heller att det låter direkt trevligt att slita av hälsenan. Nog för att det finns mycket annat som kan göra ont, men det känns på något vis så äckligt att den kan krypa iväg upp i benet (ursäkta om jag skrämmer ännu mer nu, haha).

  Vad bra att få ordna till din fot i alla fall! Hoppas att det är ett relativt enkelt ingrepp 🙂

  • Evelina 10 november, 2019 on 20:11 Svara

   Håller med haha ?
   Jadå, enkelt ingrepp men lång återhämtningstid tyvärr ?
   Kram! ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna