VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HÖSTLOV

Hos oss är det höstlov den här veckan, hur har ni det? Elion är extra hemma (alltså med mig fast det är pappavecka, yeay) så jag cyklar hem över lunchen. Idag åkte vi till Burger king för lunch… ? Sen på torsdag och fredag är jag ledig, så imorgon är sista jobbdagen för den här veckan! Efter förra veckans intensiva arbete i några ärenden är det skönt att åter igen ha koll och vara i fas. Härligare att känna så inför torsdag och ledigt! På torsdag ska minisarna vara hos sin farmor och farfar så jag och Elion ska ha några timmar bara vi två.
 

Jag ska testa vara föräldraledig på fredagar efter jul- och nyårsledigheten men som det är nu känner jag att jag nog hellre jobbar heltid och tar ut föräldradagar på lov istället. Blir lätt mycket flex på flexkontot ändå att det blir flexledigt här och där också.

 
 
3F79E2E4-C87E-4A94-9778-0F38BC1B9BBF

Direkt från jobb till tandläkaren idag. Gick rakt på den här stenplattan med kloka ord. Lite Ernst-feeling på det hela men så sant. NU byter historien skinn. NU är livet.

 

Jag vill bleka mina tänder så frågade min tandläkare om det idag. Ska i så fall göra en skena hos tandläkaren men göra själva blekningen hemma. Någon som testat?

 

Haha från djup till yta idag… Kram!

 


Kommentarer


  1. Emma 29 oktober, 2019 on 20:07 Svara

    Japp jag har blekt hemma. Blev bra resultat! Det ilade dock rätt mycket tycket jag, obehagligt. Försvann när jag blekt klart.

    Hälsningar Emma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna