VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN HALV VABDAG

7759e59d-ea65-479c-b4d2-bf878b130a06.jpg

 

Fredag och jag kör halv jobbdag. Mange var hemma framåt halv elva igår kväll och precis innan han kom innanför dörren kollade jag Iduns temp. Den låg på 38,7. Mange kom med förslaget att han jobbar förmiddag och byter av mig vid lunch så jag kan jobba eftermiddagen. Perfekt att kunna göra så tycker jag. Nästa vecka är det höstlov för Elion och då blir det ännu mer tid hemma för min del. 1,5 dag ska jag i alla fall flexa (halva fredagen nästa vecka får alla ledigt) men jag tror att det blir någon timme här och där också, om jag inte har tidiga möten inplanerade till exempel. Älskar att kunna vara så pass flexibel som jag faktiskt kan, även om det såklart är ett pussel med andras scheman och tider. Men att kunna flexa ut om inget annat är inbokat, eller ta längre lunchrast om det passar. Vissa jobb kräver ju att man är på plats på väldigt fasta tider, butiksjobb till exempel.

 

Firar ni Halloween? Jag fick världens idé för Elions kalas, att ha halloweentema. Det tyckte Elion lät jättebra, men hans bästis åker iväg idag och en vecka framåt och det känns ju som att denna helgen eller nästa det ”borde” vara i så fall tänker jag. Bästisen måste såklart kunna vara med.

 


 

Fick upp den här i Timehop idag. För fyra år sedan var vi inbjudna till invigningen av Halloween på Liseberg (kan verkligen rekommenderas!) och vi mötte upp flera andra bloggfamiljer för eventet. Bästa Josefine och hennes gäng till exempel. Åh vilken höst det var! Vi var nygifta och Aston låg i magen. Samtidigt minns jag att jag mådde väldigt dåligt just den hösten och den perioden fick mig att omvärdera livet lite. Jag lärde mig även ett och annat om mig själv. Inte minst att lyssna på kroppens signaler.

 
 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna