VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VARDAGSLYX

Vilken vardagslyx att ta lite flexledigt en helt vanlig onsdag. Jag har massa flex på kontot + att jag har jobbat till halv sex-sex både måndag och tisdag (och längre flera dagar förra veckan med) så jag frågade om det var okej att jag åker direkt till mitt möte nu på morgonen istället för att komma in till kontoret en stund innan. Det passade dessutom väldigt bra med familjen, eftersom Mange åker till Stockholm idag. Nu fick vi en härligt lugn morgon tillsammans och han åkte precis iväg med dom till förskolan innan han åker vidare. Jag ska strax gå till bussen. Sen är det jag och min trio tills sent imorgon kväll när Mange är tillbaka. Den här veckan är otroligt spännande för min del (vad gäller olika möten) och jag hoppas verkligen att jag inte behöver ta VAB nu när jag har ensam ansvar för de små i två dagar.

 
 
c0b3eddb-afd8-4492-954c-dcd951033508.jpg

Jag idag i klänning från Kappahl.

 

Vill ni veta något tragiskt? Jag har bara två par jeans. Eller ja det positiva är väl att det inte sker någon överkonsumtion i det området för min del i alla fall. Jag har ett par jeans som är trasiga och ett par som är ankeljeans. Behöver nya med andra ord men jag hatar verkligen att köpa nya jeans. Har så svårt att hitta modeller som passar min kroppsform – långa ben, smal midja och breda höfter/rumpa. Kanske helt enkelt får ta en helg snart och helt enkelt prova i butik.

 

 

Känner mig sådär sprudlande glad i magen idag! Vi har två i familjen som fyller jämnt inom en snar framtid. Elion den 6 november och Mange den 7 januari. Manges födelsedag är ju fortfarande en bit bort, men jag smider planer för dom båda och jag tycker sådant är så KUL 🙂

 

Ha bästa dagen! Lova att ta hand om dig och glöm inte att andas in den friska höstluften ordentligt. Tänk vilket fint land vi lever i ändå, med dessa kontraster i våra årstider?!

 

Kram

 


Kommentarer


 1. Johanna 23 oktober, 2019 on 15:37 Svara

  Du är så vacker!❤

  Jag äger nog inte ett endaste par jeans. Inte ”riktiga” jeans iaf. Jeggings har jag. Kör oftast på cubus tights med dragkedjor fram. Dom är så sköna! Tycker också set är så svårt att hitta rätt när det kommer till jeans. Sitter dom bra på ett ställe så gör dom garanterat inte det på något annat ?

  Hämtade ut träningstights från stronger idag. Har du provat deras tights? Sååååå sköna! Och dom åker liksom inte ner och korvar sig heller ??

  • Evelina 23 oktober, 2019 on 23:00 Svara

   Men åh gulle du TACK!! ?❤️
   Jaa men såna använder jag helst med, jeggings med gylf och dragkedja ☺️??
   Aldrig testat stronger men såå snygga ju! Kul att höra att de är bra med ?
   Kramar

 2. Sabina 24 oktober, 2019 on 09:17 Svara

  Så fin du är!!! Får man fråga vad du använder för foundation och rouge? Ser så naturligt ut och du strålar.

  • Evelina 24 oktober, 2019 on 16:08 Svara

   Men oj TACK snälla du!! ☺️??❤️
   Använder bare minerals sedan säkert 11-12 år tillbaka som foundation. Rouge är just nu ett från apoteket men det har utgått tyvärr. Så du får gärna tipsa mig om rouge ??

 3. Josefin 24 oktober, 2019 on 09:47 Svara

  Jag använder bara Cubus jeggings som heter Jane. Stretchiga och sköna med normalhög midja, finns i flera färger. Slutade med hårda jeans efter att jag fick barn, klarade inte av sånt oskönt längre ?

  • Evelina 24 oktober, 2019 on 16:06 Svara

   Älskar Jane jeggings!!! MEN den är slut i alla 34 längder av någon anledning ?
   Håller tummarna för att de kommer in snart igen, verkligen bästa ”jeansen”! Använder heller inte ”riktiga” jeans sedan många år tillbaka ☺️

 4. Therese 24 oktober, 2019 on 23:18 Svara

  Hej!
  Du tipsade ju om Cubus jeans kommer jag ihåg. Bra passform, men jag tänkte tipsa dig om kappahls modell Stella. Sköna, snygga och sitter tight där man vill. Ofta går det att få 25 % rabatt dessutom. Gina tricot Molly High Waist funkar med. Tack för superbra blogg ?

 5. Sanna 29 oktober, 2019 on 18:43 Svara

  Hej! Klänningen är så fin, hittar den inte på kapp Ahls hemsida, var det längesen du köpte den. Med vänlig hälsning Sanna

  • Evelina 29 oktober, 2019 on 18:55 Svara

   Ja visst är den ☺️ tror den är vårens kollektion, jag fyndade den i början av sommaren ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna