VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NÄR DET KNAPPT ÄR MORGON

 Hej tisdag!


När minstingen i familjen är förkyld sover föräldrarna sämre, det är sedan gammalt. Han är faktiskt den enda av de tre barnen som sover sämre då (precis som jag!), de andra två sover som stockar genom allt haha. Vilken gåva säger jag. I alla fall så har Aston trippat in till oss vid 05 två dagar i rad nu så vi känner väl oss inte piggast i stan direkt, båda har väldigt mycket just nu utanför hemmet också.


8BC5D7B9-A6C4-4C36-A219-07D7249CB6C0

Ska strax hoppa på bussen, idag blir det inte mycket kontorsjobb för min del. Och lång arbetsdag igen. Det är tur att jag får göra åt lite av min flex nästa vecka under höstlovet haha…


KramKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna