VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN STABIL PLATS

Noll. Så många bilder har jag fotat i helgen. Eller jo förresten! Kom på att jag ju fotade Idun på väg till sitt kalas igår, och sen fotade jag henne och födelsedagsbarnet tillsammans. Men inget roligt jag kan visa er. Låter kanske inte speciellt konstigt för många att låta kameran vila nästan hela helgen, men för mig är det faktiskt det haha. Jag skyller på att det varit en stressig vecka och jag behövde ledigt från allt förutom familjen. Har ”glömt” bloggen tror jag minsann. Igår hängde jag och minisarna med Karro i flera timmar. Jag och Aston hade lite egentid när Idun var på kalas. Sen var Karro och jag iväg på en kvällspromenad i smådugg. Idag har vi haft hemmamys hela förmiddagen innan vi tog en skogstur när Mange som behövde pluggpaus. Grillade korv vid stugan gjorde vi med, och hämtade hem ved. En härlig helgblandning utan bildbevis haha.

 
F058F209-6784-445E-B05E-F9EBA592FDCE

Har köpt ett nytt nagellack som genast blev favvolacket. Lovie dovie från Essie.

 
 
EDA37721-5870-4F34-8BCB-B8FD2982F9C5

Svårt att fånga färgen som den faktiskt ser ut, men den är sådär härligt rosa så det går inte bli annat än glad av att titta på den.

 
 

Jag har insett en sak under helgen. Att jag känner en harmoni i livet som jag nog aldrig riktigt har upplevt tidigare. Relationerna i mitt liv är bra, det är underbart att jobba och inte plugga. Ja jag känner mig liksom riktigt trygg i mig själv och tillfreds liksom. Mitt liv är stabilt på ett sätt det kanske aldrig har varit innan. Bara det att jag har bott på samma adress i snart 4,5 år, det har inte hänt någonsin tidigare i mitt vuxna liv. Kanske är det som bidrar till den här harmonin? Härlig känsla ändå. Att vara fullkomligt nöjd med sin tillvaro och känna att man är på en bra plats i livet.

 
 


Kommentarer


 1. Sandra 20 oktober, 2019 on 18:50 Svara

  Var kommer tröjan ifrån

  • Evelina 20 oktober, 2019 on 19:27 Svara

   Veromoda men förra året ☺️

 2. Johanna 21 oktober, 2019 on 15:31 Svara

  Men åh vilken härlig könsla! ? Du är så värd att känna just så❣

  • Evelina 22 oktober, 2019 on 08:23 Svara

   ❤️
   Och detsamma!!! ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna