VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN SALIG BLANDNING KÄNSLOR

Jag har haft kanske världens mest varierande dag på jobbet idag. För att inte prata om att det har varit varierande känslomässigt. Jag har varit glad, orolig och lite ledsen. En mysig lunch på vift har det blivit också, med bästa barngruppen. Känner mig heeelt slut nu. Idag var det extra underbart att få krama mina barn. Herregud vilket bra och tryggt liv vi har. Tänk om alla barn (och vuxna) kunde få känna så varje dag? Inte behöva vara rädda för andra människor. DET är ta mig tusan ovärdeligt om något, att få känna sig trygg och älskad.


3230C09D-E207-4F4F-8184-B37498AADFFD

Ceasarsallad på Kroatorpet fick godkänt men inte mer än så. Sällskapet var ju det bästa dock.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna