VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KAOSDAG

Fy tusan vilken stressig dag. Vi hade tre akuta ärenden varav ett nytt som jag (tillsammans med en medhandläggare) fick fördelat till mig och så skulle jag iväg på en SIP-utbildning hela eftermiddagen. Lite fel tajming om man säger så, men med fantastiska kollegor löste vi dagen.


Utbildningen var i alla fall givande (jag är stor förespråkare av SIP-möten) och efteråt svängde jag faktiskt förbi kontoret efteråt för att bara stämma av. Skulle ändå hämta min cykel men som jag fick lämna abrupt när jag inte hann transportera mig till utbildningen som jag först tänkte. Som tur var hade min kollega som är medhandläggare i ärendet inte gått för dagen och han kunde uppdatera mig.


D859A79F-F67C-417A-A4DB-7B670258C1C9

Kommer hem till man, barn och en tidning i brevlådan! Alltså ÅH vad jag direkt kände att jag saknar en prenumeration. Denna kommer liksom en gång om året lite av en slump, för att jag missat säga upp prenumerationen.


Tidning och en tänd brasa.

Ljuvligt efter en kaosdag!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna