VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

INTENSIV HELG

Efter två dagar som jättesjuk och en återhämtningsdag var det skönt med en fredag som mjukstart på jobbet. Den tanken var god, men så kom helgen och våra helger är speciella nu några veckor framåt eftersom Mange behöver plugga till sin tenta. Det innebär att jag är mer själv med barnen för att han ska få pluggro men igår var det allt annat än rofyllt för mig hehe. Vissa dagar är ju bara så, helt fine med det. Men efter min sjukvecka var det inte bra tajming alltså. Mitt tålamod var i botten redan från start (inte tillräckligt energipåfylld för att kunna hantera gnäll och konstant syskonbråk) och när jag var på väg hem med barnen på eftermiddagen höll jag på att gråta haha. Ja jag var långt ifrån skratt då som ni förstår, men idag kan jag faktiskt fnissa lite åt det. Och idag tar vi nya tag! Däremot blev det otroligt tydligt att det inte var en bra övergång från att vara sjuk till att gå all in som ”ensamstående” mamma på vift med tre barn för när det var sovdags på kvällen var jag så uppe i varv, stressad!? Trots en väldigt lugn och skön kväll. Pulsen slog snabbt och hårt och jag fick verkligen anstränga mig för att lugna min andning. Har vissa sparade knep från mindfulnes i skolan och de var bra att ”plocka fram”.

 

Bästa knepet för att förgylla alla dagar är läppstift! Jag har en ny favorit som är mer som en blandning mellan läppstift och läppglans. Loreals color riche shine i färgen Only in paris.

 

 


 

Blommor och växter är också något som får mig att må bra. Igår var vi på Plantagen för att inhandla höstblommor till altanen på framsidan och jag hade även några krukor inomhus som behövde nytt. Hjälp så dyrt det är dock. Eller ja egentligen inte, när man tänker på att många gröna växter ändå håller hur länge som helst. Det kanske blommor i kruka också gör för en del, men inte hos mig 😉

 

Idag ska jag ta med mig barnen på bowling! Lyx att kunna gå till bowlinghallen på bara några minuter! I eftermiddag blir det en skogstur igen, Mange hade önskemål om att vi ska ut och plocka svamp.

 

Kram

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna