VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BOWLINGDEBUT

D1798940-0028-45C1-AB8B-C782D3A7D3B6

Min älskade lilla trio! Fjolårets vinterjackor från Jollyroom/Nordbjörn följer med även i år, de är grymma (tips att köpa storlek större på vinterplagg så de faktiskt kan hålla två säsonger). Och HUR bra med påsydda reflexer på jackor och skor?! Borde vara standard, man ser ju även såhär i dagsljus vad det gör för skillnad.

 

 

C798F8E2-4573-4413-8BA5-DA27620934CE

Redo! Bowling är ju så kul! ?

 

 

0350F13B-313A-48EA-AA55-6C131E78434F

A0A6EFB3-9C58-4AE8-9EC9-5A4EB4352739

Det var bowlingdebut för lilleman. Han har varit i bowlinghallen tidigare, men om jag inte minns fel var han bara några månader då. Diggar hans bowlinggstil haha… Impad över att både Idun och Aston orkade bowla en timme och bar sina egna klot varje gång!

 

Elion är bästa storebrorsan. Coachade både Idun och Aston tills de kände sig redo att klara sig utan hjälp. Så fint att se och då smälter mammahjärtat (och jobbig gårdag suddad raskt ur minnet hehe).

 

 

 

F236EC65-2933-4857-ABC1-90919F5379CB

Älsklingen satt såhär efter varje klot som han rullade iväg – tittade på klotet tills det kom fram till käglorna. Sen studsade han upp och sa YES! oavsett hur många käglor som vältes haha. Underbar inställning:
 

– ha kul är det viktigaste!

 

 
35D8878B-56A8-41EE-9A80-9DD03174AC23

Efter sen lunch satte vi oss i bilen, köpte fika på vägen och körde sen ut i skogen. Vad mycket svamp vi hittade! Barnen var grymma. Jag sa till dom att de får säga till pappa/Mange att han får betala dom för svampen, eftersom det bara är han som äter svsnpen hehe. Men det är verkligen urmysigt att strosa runt sådär tycker jag, även om kantareller är bland det äckligaste jag vet. Men att vara tillsammans alla fem och i naturen… Bästa som finns!

 

När korgen var fylld (gick otroligt snabbt när vi väl hittade ett svampställe) satte vi oss på en picknickfilt och åt vaniljmunkar och cocosbollar. Två tjejer gick förbi med varsin häst och jag kände som alltid hur mycket jag saknar hästlivet. Finaste djuret som finns. Men sen kanske det mest är härliga minnen och en ”första kärlek”. Jag vet ju också hur mycket jobb det är med hästar och just nu känns det som att familj + jobb och allt annat som ska försöka klämmas in i schemat är fullt tillräckligt. Men vi får se. Hästlivet och luften på landet vet jag gör mig mindre stressad.

 

 


Kommentarer


 1. Therese 14 oktober, 2019 on 17:51 Svara

  Dottern (6 år) började rida på öppet pass för typ 2 år sen och ett krav var att man hade med nån som kunde leda. så jag fick tvinga bort min rädsla (var därför jag slutade för sisådär 20 år sedan ?) och hjälpa till. Efter passet om inte hästen ska gå igen har vi också många gånger hunnit in i stallet och börjat tränsa av innan någon stallvärdinna hunnit fråga om vi vill ha hjälp. Nu går hon på pass så jag ”behövs” inte längre men ibland blir det lite tränsa, sadla och ta av och det räcker gott åt mig i hästgos, men lite sugen på ett vuxenpadd är jag allt ? Så tips! Leta upp kommunens stall och låt barnen prova och du får lite hästgos på köpet ?

  • Evelina 14 oktober, 2019 on 19:47 Svara

   Smart! Ska jag bara få med mig ett barn med ? Idun SÄGER att hon vill, men tror hon behöver några år till innan hon vågar (hon vågar inte ens närma sig en häst för att klappa den i dagsläget). Aston ska bara rida på älgar när han blir stor säger han… ? och Elion har sin fotboll! Så Idun är mitt största hopp verkar det som ?

   • Therese 15 oktober, 2019 on 21:29 Svara

    Haha! Här var det tvärtom ”varför får man inte rida mer” 3 år gammal på en marknad och jag fick lite panik för jag slutade som sagt för att jag var för rädd ? rida på älg hade ju varit nåt ?

 2. Maria 15 oktober, 2019 on 08:43 Svara

  Min dotter 6 år testade en termin att rida men tyckte att det var väldigt lite tid dör ridningen och större del i stället. Det krävdes att em förälder var med hela tiden och hjälpte till. Jag tyckte dock det var supermysigt ?

  En annan sak, jag ska byta bransch och börja plugga igen. Har jobbat inom HR och statligt ska nu börja studera. Skulle du vilja skriva dina bästa tips att studera med 3 barn? Jag kommer även arbeta vid sidan av, 50% och skulle kanske vilja ha dina bästa tips även där. Tack snälla på förhand!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna