VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

STATUS: BÄTTRE!

Någonstans igår, mellan Bonde söker fru och Mayans MCvände det! Jag kände att jag var där inne i min kropp igen haha, efter två dygn som en vandrande zombie (eller vad nu liknelsen ska vara, kanske inte vandrande i och för sig med tanke på att jag bara rört mig mellan toalett, soffa och säng). Men febern släppte. Illamåendet släppte. Jag kunde dricka utan att må illa. Att vara riktigt sjuk ger en verkligen perspektiv och får en att uppskatta det som är värt att uppskattas. SOM jag har saknat att pussa och krama mina barn de här dagarna. Jag har saknat frisk luft! Igår kväll satte jag mig en kort stund i uterummet och bara andades in den kalla luften, långt ner i lungorna. Sen behövde jag lägga mig ner i soffan igen haha.

 

Men idag när jag vaknade så var jag tillbaka, om än fortfarande lite klen. Och med en hemsk, hemsk huvudvärk. Var uppe inatt och det fullkomligt sprängde i huvudet, tror att jag fått vätskebrist efter de här dagarna så säkert det som gör att jag känner mig klen. Fokus idag är helt enkelt att återhämta och att fylla på vätskenivån.

 
C6C7B84C-62D7-4C7E-B88D-89F4A00BA20D

Kallt bubbelvatten är himmelskt! Jag som älskar pepsi max känner avsmak bara av att tänka på det haha, så märkligt. Bara hänt som gravid tidigare vad jag kan minnas.

 

 

FFF3C8F6-83F4-4900-91EE-1C8123D39B4B

Och verkligen sorry för att alla mina uppdateringar kommer från soffan just nu, men jag är verkligen bara där. Vinglas, tända ljus och starka rosor lyxar till det hela lite. Jag skriver starka rosor för att det imorgon förmiddag är två veckor (!) sedan jag köpte dem på Willys (!). Otroligt.

 

 

7A28B565-06A6-4EDF-8149-E60B17ED21A4

Idag roar jag mig med att testa om jag är arbetsför. Vika tvätten fick bli ett sådant test, i soffan haha.

 

 

DBB97489-AD27-4EDA-B386-230073CBA1B3

Framför Bachelor! Min plan är att plöja alla avsnitt idag. Hårt dagsschema. Tittar ni också?

 

Alltså hjälp att dejta offentligt! Jag minns mitt dejtingår mellan Fredrik och Mange som mestadels ett väldigt kul år (är en riktig förhållandetjej så jag har inte dejtat speciellt mycket i mitt liv med undantag för just det året), men jag skulle aldrig någonsin dejta i TV! När jag får se personer göra det om och om igen blir jag ändå lite nyfiken på vad det är som gör att man väljer att göra det. Men det är klart, inget passar alla och vi är alla olika. Sen är det ju faktiskt så att alla sätt är bra utom dom dåliga och en chans att finna kärleken kan väl inte vara dåligt. Så länge alla är där av rätt anledning alltså (och det är jag väl tveksam till om så är fallet vad gäller Bachelor).

 

Kram

 


Kommentarer


 1. Johanna 10 oktober, 2019 on 19:24 Svara

  Jag tänkte söka till bonde söker fru. Inte för att jag var intresserad av bonden, men jag älskar getter, och han var getbonde ?? kände att det inte skulle hålla riktigt ??

  • Evelina 10 oktober, 2019 on 20:02 Svara

   Hahaha men vad kul! Alltså bonde söker fru tycker jag ändå är ett bra koncept för bondelivet är ju en hel livsstil. Kan vara bra att man får ”testa på” det livet liksom. Plus att många bönder sällan har tid att dejta kan jag tänka mig (kanske mest fördomar men baserat på de jag känner till som är bönder). Men nej, att söka dit för enbart djuren kanske inte är riktigt hållbart i den bemärkelsen ??❤️

 2. Elin 11 oktober, 2019 on 22:03 Svara

  Skönt att du mår lite bättre!
  Måste bara fråga var ni köpt hyllan bakom soffan? Och är det svarta läderremmar den hänger i eller metallkonsoller? ☺️
  Kram

  • Evelina 15 oktober, 2019 on 07:35 Svara

   Oj förlåt för sent svar! Hyllan är köpt på lineahemma.se ? kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna