VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SPELKVÄLLAR

bild
Varje kväll i Spanien hade vi spelkvällar. Det är något vi brukar ha hemma också, tillsammans med Elion, när vi ska hitta på något tillsammans efter att de små har somnat. Vanligtvis brukar vi spela brädspel, kortspel eller YATZY. Jag tycker att det är skönt att få break från att titta på serier och filmer och göra något mer aktivt tillsammans. Även jag och Mange har spelkvällar ensamma ibland, då brukar vi spela kortspel och gärna Chicago. Har ni spelat det? Påminner ju lite om YATZY, fast med kort. I Spanien spelade vi Skip-bo VARJE kväll haha, älskart.

 

Relaterat till spelkvällar är casinospel. Jag gillar att spelföretag inte bara informerar om de olika spelformer som erbjuds, utan också informerar om vad som kan vara bra att tänka på vid spelande. Det är något jag tycker att alla spelföretag borde göra, till exemeplel skriva om ansvarsfullt spelande och hur man kan göra för att hålla sitt spelande under kontroll och hur man testar om man kanske spelar för mycket.

 

 

Välkomna till vår ”nya” matplats! Här kommer vi ha nästa spelkväll 🙂

 

 

Det som har förnyats är att väggarna har blivit ljusgrå, nya taklampor, ny tavelvägg, ny hylla och att en annan hylla (den svarta till vänster) har fått byta plats från vardagsrummet hit.

 

8f489242-3325-4924-a83a-8235f63d607a-1.jpg

 

Näst på tur är nya matstolar! Jag är inne på öglanstolar från IKEA. Har även tittat på stolar i industristil men de jag har provat är noll sköna och det känns ju rätt viktigt för såväl spelkvällar som middagsbjudningar.

 

Det känns nästan lite befriande att byta ut det vita mot mer mörka toner. Jag är SÅ trött på att ha allt vitt men samtidigt får jag hålla i bromsen eftersom vi ändå har en mastodontrenovering framför, där allt i hela huset ska bytas ungefär. Att med små medel bryta av med svart och grått tycker jag blir bra. När vi flyttade in hit för snart 4,5 år sedan gjorde vi en snabbrenovering och målade om allt i vitt. Tak och väggar blev vita även om barnens rum fick fondtapeter. Vår plan är att påbörja den stora renoveringen om kanske 1,5 år och som det känns nu kommer det tvärtom mot när vi flyttade in bli minimalt med vita väggar. Absolut inga sovrum men eventuellt kök och hall. Eventuellt vardagsrum men tveksamt. Jag trodde nästan inte att den ”vita trenden” skulle försvinna, men det är kul att se hur allt går i trender och att det mesta kommer igen. Jag som älskar att förnya har fått Mange att lova att jag får måla om lite då och då, eftersom jag kommer behöva det för att få mitt förnyelsebehov tillgodosett haha.

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna