VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MÅNDAG

Måndag! Jag har möte (en uppföljning) i stan som start på den här arbetsveckan. Ingen vecka är den andra lik och jag bara älskar det. En del tycker att det är för mycket tid framför datorn som socialsekreterare. Jag som älskar att skriva och allt administrativt men också det andra (möten osv) tycker att det är en perfekt blandning, att åka iväg från kontoret emellanåt men ha basen på kontoret.


Bästa starten på dagen var det idag när jag såg Elion och Idun sitta tätt ihop i soffan och göra något på Elions padda, fnissandes och glada. Det är så fint att se att de saknar varandra de med när Elion har pappavecka.


8752F2E9-E829-46A1-A061-08A9E371FCFD

Redo för måndag, för veckan och för dejtkväll ikväll! Svärföräldrarna kommer hem (med mat till barnen!!) och jag och Mange ska på förhandsvisning av en film.

6A516A35-75D7-4EC4-8EC7-977271DD0BC6

Viktig marknadsföring runt om i stan är den att vi behöver kontaktpersoner (och kontaktfamiljer!). Liten insats men stor betydelse! Jag skulle såå gärna vilja vara kontaktperson nu och kontaktfamilj längre fram i tiden men jag bromsas dels av min yrkesroll men också ett personligt ”hinder” i och med att jag har tre barn under 10 år. Vill att de ska bli större först. Men alla ni som har möjlighet, energi och tid – ta kontakt med enheten som ansvarar för rekrytering av kontaktpersoner/kontaktfamiljer och fråga om vad det betyder eller allra helst lämna intresse. DU behövs!


KramKommentarer


  1. Sandra 7 oktober, 2019 on 20:05 Svara

    Var kommer din tröja ifrån?

    • Evelina 8 oktober, 2019 on 11:57 Svara

      Köpt på Primark i Spanien ☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna