VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VINTERJACKOR PÅ

Som Mange sa i morse – vi gick från ingen jacka till vinterjacka. Jag har ju i och för sig haft höstjacka ett bra tag men han och jag är motsatser vad gäller kroppstemperatur ( jag fryser alltid och han är alltid varm). Men hösten blev liksom inte riktigt av, eller så var den väldigt kort bara men det kanske var vi som missade när vi var i värmen haha. Nej då, på vädret sa de att det är kallare temperaturer än vad det brukar vara.

 

Rikigt höstmys har vi haft idag i alla fall. Började dagen med att måla med vattenfärger och jag fick måla ”Aston”. När vi var iväg var det föräldramöte på förskolan där föräldrarna hade fått färdigställa sina barns självporträtt. Vi kunde av förklarliga skäl inte göra detta men fick göra der nu i efterhand istället. Har skjutit på det hela veckan men nu kände jag att der var hög tid. Det blev en lite piratAston. Han säger nämligen att han ska bli pirat när han blir stor. Pirat och polis.

 

 

Mange fortsätter plugga till tentan som är om några veckor men idag har han tagit initiativet till två pauser med familjen. En cykeltur på förmiddagen och en tur ut till stugan för att hämta ved och plock svamp på eftermiddagen. Mycket frisk luft i kylan och vi hade alla vinterjackorna på ?

 

Och sen kom Elion. Åh så härligt att få ha honom hemma igen! Har saknat honom extra mycket den här veckan av någon anledning. Min nästan 10-åring ❤️

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna