VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FÖRHANDSVISNING

Judy

Igår var jag och Mange på förhandsvisningen av Judy, med Renée Zellweger i huvudrollen. Vilken prestation! Filmens handling kändes dock lite väl smal eller vad man ska säga och det hade inte skadat med ”mer” liksom. Men ändå mysigt med en dejtkväll en vanlig måndag!

 

 Sen gick det utför. Hade känt mig konstig hela dagen och när det var dags för sängen började jag känna mig febrig. Tänkte sova bort det men vaknade en timme senare med feber och kramper i magen. Så blev en halv natt på toaletten för min del… Skrev ett sms till Mange hehe, för att slippa väcka honom men ändå ge honom information så han inte hann åka iväg till jobbet. Han åker vanligtvis hemifrån redan vid 06. Så idag har han tagit över min roll som morgonansvarig och jag vinkade precis av alla. Har sjukanmält mig till jobbet och ska försöka somna om. Går i vågor med magontet och jag som ”aldrig blir sjuk” hinner tänka mellan attackerna att jag nog inte är så sjuk men jo fy tusan. Längesedan jag var såhär dålig. Nu håller jag tummarna och ber till högre makter att ingen annan i familjen ska smittas.

 


Kommentarer


 1. Johanna 8 oktober, 2019 on 10:34 Svara

  Krya på dig!! ❤

  • Evelina 8 oktober, 2019 on 11:57 Svara

   Tack snällaste du ❤️

 2. -Jenny- 8 oktober, 2019 on 21:52 Svara

  Krya på dig ?

  • Evelina 8 oktober, 2019 on 22:13 Svara

   Tack! ❤️ Längesedan jag kände mig såhär ynklig… ??

 3. M 8 oktober, 2019 on 22:35 Svara

  Krya på dig!

  • Evelina 9 oktober, 2019 on 19:45 Svara

   ❤️??

 4. Marianne 9 oktober, 2019 on 10:29 Svara

  Hoppas att du mår bättre nu

  • Evelina 9 oktober, 2019 on 19:45 Svara

   ❤️❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna