VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HEJ HELG!

Underbart att vakna till lördag. Det har varit en ganska hektisk vecka. Jag har varit mycket själv med barnen (de små, Elion har pappavecka) plus att jag har haft svårt att komma ifrån jobbet vid 16 trots att jag har jobbat på i högt tempo. Ja det har ju därmed blivit en ganska hektisk för oss alla. Mange som har plugg vid sidan av sitt meränheltidsjobb och de små har varit mer än någonsin på förskolan. Man kan säga att vi har haft en rivstart efter semestern hehe… Men angående att Idun och Aston har varit mer på förskolan än vad de brukar är det inget som känns särskilt jobbigt, de älskar sin förskola och vi är helt trygga med att de tycker om att vara där lite extra once in a while. Deras vanliga dagar är mellan 8-15 så att de fick gå till halv fem/fem tre dagar en vecka är ju liksom ingenting.

 

img_9835.jpg

Jag vill göra en ny tatuering! Med mindfulness-feeling. Att vara i nuet. Inte se bakåt och inte längta eller planera för mycket framåt. Jag tror att de flesta av oss i dagens samhälle behöver stanna upp och bara andas in nuet. Tänka på vad vi har, vilka vi är och om vi är nöjda med det. Dvs utvärdera om något behöver ändras. Jag är dagligen stolt över mitt beslut att aktivt träna på att fokusera mer på nuet och mindre på sociala medier-världen. Att utesluta mina barn från bilder på bloggen exempelvis. Min blogg är min blogg och jag vill absolut inte sluta blogga (som det känns nu), men jag vill att det ska vara min blogg och inte deras blogg. Att hålla isär privatlivet mer har på något vis gjort att jag också uppskattar mitt privatliv ännu mer. Kanske att jag successivt vill utveckla bloggen till något mer än vad den är idag, men i dagsläget känns det bra precis som det är. Det utesluter såklart inte att jag uppskattar tips och önskemål från er kring vad ni vill att jag ska skriva om. En sak jag gillar mest med att blogga är just att kommunicera med er 🙂

 

 
6cc7812a-91be-4b73-8169-60c0448e8c9d.jpg

Idag har Mange rymt hemifrån för att plugga i lugn och ro och jag och minisarna har fortfarande inte kommit ur morgonrockar och pyjamasar. Funderar på om vi ska åka på en bussutflykt någonstans. Älskar att inte ha några planer och att vara LEDIG. Ett av de bästa sakerna med att ha gjort ett karriärbyte från vård och handels där jag först började och alltid arbetade helg. Med undantag för tiden jag jobbade på kontor hos Crescent/Bumprider har jag alltid jobbat helg, den sista jobbhelgen jag hade var när Aston låg i magen och jag jobbade extra på Babyproffsen under studietiden. Det är alltså bara de senaste snart 4 åren av mitt 33-åriga liv som jag inte har haft obekväma arbetstider, men jag saknar det inte det minsta. Älskar att ha stabiliteten i ett måndag-till-fredag-jobb (även om jag kan sakna att arbeta i butik!)

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna