VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VARDAG IGEN

Två veckors ledighet gick snabbt! Samtidigt som det känns som en väldigt lång ledighet. Underbart, att få känna av all kvalitetstid det faktiskt blev genom att plocka bort tv och telefon. På det viset var det bästa semestern, full fokus på familjen och full närvaro.


Söndagen, den sist lediga dagen tillbringades till stor del i soffan eftersom jag känt mig lite krasslig i helgen men vi kom iväg på en visning framåt eftermiddagen.


6BFEBB1C-561D-4035-A9CB-C1FDCDB96361

Det jag gillade mest i huset var köket och känslan man fick av att titta ut genom skjutdörrarna – natur precis utanför. Även om det är mitt i ett villaområde. Så man kan lura hjärnan! Utsikten var nummer två på plussidan, från båda planen hade man Vätternutsikt.


Minussidan hade så betydelsefulla minus att vi visste att huset inte var aktuellt redan från början. Till exempel att huset låg i fel väderstreck och inte har någon kvällssol på baksidan, vilket vi båda tycker är såå viktigt. Och att det låg längre ifrån Vättern än vad vi har idag. Inte mycket mer, men vi bor liksom i princip granne med stranden utan vägar mellan (lyxigt med barnen). Detta hus ligger en större väg längre bort från stranden. Sen var det flera andra saker som jag själv inte tänkt på men som Mange ser direkt. Det är verkligen tryggt att titta på och köpa hus med honom – han vet precis vad man ska titta på. Och det här huset hade många fel och brister, även om det såg bra ut sådär vid el första titt. Jag tyckte att huset var supermysigt  men är glad för att han hjälper mig att tänka realistiskt haha.Kommentarer


 1. AnsoAnna 1 oktober, 2019 on 14:53 Svara

  Ser fint ut. Synd att det inte hade allt ni söker.

  • Evelina 3 oktober, 2019 on 07:27 Svara

   Vi vill ju egentligen inte flytta så känns helt ok med för många minus ? bara den där tanken om att det kanske är grönare på andra sidan ??‍♀️?
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna