VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TVÅ HUSVISNINGAR

Vilket genidrag att vara ledig även fredagen efter resan. En del av mig, den som älskar mitt jobb, ville jobba fredagen för att få en mjukstart. Den andra delen av mig, den som älskar att vara ledig, ville vara ledig för att få två hela veckors sammanhängande ledighet. Nyttigt och klokt på så många vis! Några dagar extra att landa hemma och få ”komma tillbaka” till livet här hemma i lugn och ro. Och att ha tid till att packa upp i lugn och ro! Jag packar dock alltid upp direkt, så fredag förmiddag (vi kom hem ca 22.30 på torsdagen) var allt på sin plats igen. Med undantag för en del tvätt såklart.


78ED4AB9-0C3E-4010-8109-AB5499F3C4B8

Idag har jag och minisarna hejat på Elion och hans lag i årets sista seriematch (Mange behövde jobba även idag). De vann med 6-2 tror jag det var och Elion stod för hälften av målen varav två av dom var otroligt snygga. Stolt mamma!! Vi träffade även Elions underbara farföräldrar som är nere och jag fick prata lite med bästa Annika också, Elions bästis mamma. Sedan fick vi springa hem i regnet, jag och de små! Skönt att det var uppehåll hela matchen.


7070081A-AFA8-4BB8-8CBA-1F645D3D4D20

Efter lunch och hemmalek (jag fick inte vara med utan Idun och Aston ville leka själva i deras rum haha?!) hade pappan jobbat färdigt och vi gick tog en höstig och härlig promenad/cykeltur tillsammans. Älskar detta så mycket – början på hösten, med färgglada löv, höstjackor och frisk luft.


Vi gick förbi två hus som är till salu i närheten. Ett tilltalar Mange och ett tilltalar mig. Vet ärligt inte om vi någonsin kommer flytta från vårt radhus med det perfekta läget och full potential att bli superrint, men så ibland lockas vi av tanken på villa och ett kanske mindre renoveringsprojekt än det vi bor i nu. Vi får se. Blir nog två visningar framöver i alla fall ☺️Kommentarer


  1. Elin 29 september, 2019 on 22:38 Svara

    Åh vad spännande med husvisningar! Vill med gå och kolla på hus igen, men får nog inte med mig mannen.. Om det inte skulle dyka upp ett galet perfekt hus i rätt område, som man har råd med då.. haha. Berätta gärna mer om hur ni tyckte visningarna var ☺️
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna