VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN ANNAN MORGON

skönt det var att komma hem. Jag älskar hemma, och även om jag älskar värme så kommer jag alltid att älska hemma mer. Oavsett var hemma är. Vi kom hem sent igår kväll och vi lämnade Elion hos sin pappa när vi var tillbaka i stan. Elions farmor och farfar kom också till stan igår kväll, och Elion har saknat sin pappa såklart. Vad tomt det blev på en gång! Vi har ändå i princip suttit ihop alla fem sedan måndag morgon förra veckan.

 

Jag vaknade strax innan 09 idag tror jag klockan var? Aston låg jämte mig, han kom in framåt småtimmarna. Mange gick upp tidigt, han ska jobba idag. Är väldigt imponerad över att han inte har jobbat det minsta under vår resa, vad jag har märkt i alla fall. Han har svårt att vara helt ledig, men att han har ansträngt sig för att vara helt ledig nu betyder mycket. Vi hade ingenting i kylskåpet och vi orkade inte åka till de få butiker på andra sidan stan som har öppet till 23 igår, så jag traskade till matbutiken närmast oss när jag vaknat till. Tog på mig nya höstjackan med stickad tröja under och var beredd på att frysa haha, men det var inte speciellt kallt. Bara otroligt friskt i luften.

 

En annan morgon:

 
a9f69538-615c-46e3-8eb0-44164d9a3795.jpg

7c814a86-1b92-450c-8819-3411a4d42a6b.jpg

4683eeac-74e6-409c-b2fd-11ea6c62e9a5.jpg

Vi hade träningskläder nedpackade men det var bara jag och Elion som använde dom. Två morgnar var vi ute och sprang längs stranden, bara han och jag. Innan frukost och innan dagen kommit igång. Detta var vår andra morgon i Spanien tror jag, innan ens solen hade vaknat. Sorry för dålig bildkvalitet, men det är printscreens från videoklipp. Även om jag har prioriterat minnen direkt in i hjärtat är jag glad över att jag har fotat och filmat lite. Det hjälper att behålla minnena som de var.

 

Vi hade verkligen suveränt väder under hela vår resa. 27-30 grader alla dagar och sol alla dagar utom en när det kom lite regnstänk på eftermiddagen. Men den dagen hade vi tajmat in med en shoppingdag så det gjorde ju ingenting. Det var ändå väldigt varmt, men såklart en bra dag att vara ifrån stranden om man nu ska vara det någon dag. Mycket bra tidpunkt på året att åka ner till medelhavet, i mitten/slutet av september. Det är varmt, men inte för varmt. Förstår varför svärföräldrarna alltid åker ner hela september!

 

Kram!

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna