VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SISTA KVÄLLEN I SPANIEN

Igår var tionde och sista kvällen här i Spanien. Vi tillbringade den med att bjuda svärföräldrarna på middag inne i Torrevieja, på Sirocco. En restaurang jag googlade mig till, och vi blev mycket nöjda med valet ??? De andra åt pizza men jag tog en spagetti carbonara och Idun hamburgare (barnen delade på två rätter).


9428619E-7F20-4B7D-95C3-A75EFC336FB3Sirocco torrevieja

DE7E589B-6127-4E20-8B5B-94EC3A8FA332

Sirocco torrevieja

Playa del Cura torrevieja 0C705855-6D66-4F74-BE78-D04AD48B2CAE

När vi kom tillbaka till huset gjorde vi som alla andra kvällar och spelade Skipbo med Elion, när de minsta somnat. Verkligen en urmysig stund och avslutning på dagarna.


Nu åker vi mot flygplatsen, och jag tror att vi är så redo för höst man kan bli. Den här semestern har vi haft fullt fokus på familjetid, mycket mer än de lediga veckorna vi hade under sommaren hemma i Sverige. Ingen TV har vi haft, telefonerna har ofta vilat hemma på dagarna och ja vi har bara varit. Jag kommer att sakna värmen! För en som alltid fryser har det varit lyxigt att inte behöva klä på sig utan istället behöva svalkande vindar och svala kjolar eller klänningar.


Puss & KramKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna